Malibu vakantiegeld

Flinke som vakantiegeld bij aankoop van een Malibu Van

Marije Onderwaater

Wie een camper koopt, tast daarvoor aardig in de buidel. Bij de buscampers van Malibu is dat niet anders. Om te zorgen dat er nog wat overblijft om uit te geven tijdens die tripjes met de camper, deelt Malibu twee maanden lang vakantiegeld uit. Wie nu een nieuwe Malibu Van koopt, ontvangt een flinke som vakantiegeld: bijna 3700 euro. Een van de buscampers waar je uit kunt kiezen, is de Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB, die we hier uitlichten.

Malibu vakantiegeld

Met 3690 euro, want dat is het exacte bedrag, kun je veel leuks doen. Gebruik het bijvoorbeeld voor bezoekjes aan restaurants, musea, wellness of een pretpark tijdens de vakantie. Huur een bootje, schaf een supboard aan of koop er een fijne elektrische fiets voor. Het vakantiegeld meer praktisch gebruiken kan ook: reserveer het voor de brandstof onderweg of de campings en camperplaatsen waar je overnacht. Ook een rustig idee: parkeer het geld op je spaarrekening. De mogelijkheden voor het Malibu-vakantiegeld zijn eindeloos.

Informeer bij de dealers

Ben je van plan binnenkort een buscamper te kopen en wil je profiteren van 3690 euro aan Malibu-vakantiegeld? Stap dan snel binnen bij een van de dealers van Malibu in Nederland en België. Zij kunnen je meer vertellen over deze actie, die loopt tot 31 juli 2024.

Malibu vakantiegeld
Malibu vakantiegeld

Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB

Ben je op zoek naar een Malibu-buscamper? Richt je vizier dan vooral eens op de Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB. Deze 6,40 meter lange buscamper heeft enkele bedden en is onder te verdelen in twee aparte ruimtes. Dat werkt zo: door de badkamerdeur helemaal open te zetten, dient deze als scheidingswand tussen de keuken en zithoek, en de badkamer en het bed. Natuurlijk blijft het deel boven het aanrechtblad dan nog open. Om die reden is er op de badkamerdeur een extra luikje gemonteerd, dit past precies over het keukenblad. En zo heb je een compleet afgesloten ruimte met heel veel privacy.

Draaibaar toilet in badkamer

In de badkamer kiest Malibu voor een draaibaar toilet. Dit schuift weg onder het bed waardoor de douchebak te gebruiken is. Twee vouwwanden beschermen de rest van de badkamer tegen het water.

Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB kleedkamer
Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB kleedkamer
Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB badkamer
Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB badkamer
Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB douche
Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB douche

Gezellige patrijspoorten

Het slaapgedeelte komt het licht van de dubbele patrijspoorten aan weerszijden, kenmerkend voor Malibu. Ook in de achterdeuren zitten ramen. Om ervoor te zorgen dat kampeerders ‘s nachts niet met hun hoofd tegen de kwetsbare raamsverduistering komen, heeft Malibu hier schotten bedacht. Deze zijn uitneembaar, zodat je het raam gewoon kunt openen en sluiten.

Lange bedden

De enkele bedden zijn met 2,02 meter aan de passagierszijde en 1,95 meter aan de bestuurderszijde voor de meeste mensen lang genoeg. Ze zijn voorzien van een geventileerde lattenbodem en een koudschuimmatras. De bedden – waarvoor tegen meerprijs ook een ombouw tot tweepersoonsbed verkrijgbaar is – zijn te bereiken via een trapje. Deze trede dient ook als opbergruimte. Boven het bed kun je in de kasten en op de legplanken nog meer spullen kwijt.

Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB douche
Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB douche
Malibu Van bedden kleedruimte
Malibu Van bedden kleedruimte

Drankje pakken vanaf buiten

De rechte keuken is voorzien van een tweepitskookplaat en een spoelbak, beiden met eigen afdekplaat waar je ook iets op kunt zetten, een bovenkastje en diepe lades. De compressorkoelkast is op de kop van de keuken geplaatst en heeft een inhoud van 84 liter. De deur opent zowel naar links als rechts, wat betekent dat je ook vanaf buiten iets uit de koelkast kunt pakken.

Kledingkasten en opbergruimte

Naast de keuken staat een kast met zowel een hanggedeelte als legplanken. De kast erboven biedt ook nog volop opbergruimte. Deze kast is weliswaar hoog, maar niet zo diep als de kasten eronder. Op deze manier blijven de open zichtlijnen in de Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB bewaard. Nog meer opbergmogelijkheden zijn de vinden onder de bank in de zithoek. Deze ruimte is bereikbaar door de zitting op te tillen, maar ook vanuit de keuken. Met een deurtje is de lade – met geïntegreerd afvalbakje – open te trekken waardoor de inhoud nog eenvoudiger toegankelijk is.

Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB keuken
Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB keuken
Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB kast
Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB kast
Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB opbergruimte
Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB opbergruimte

Planken of een smart-tv

De bank en draaibare cabinestoelen bieden in de zitgroep plek aan vier personen. De tafel is uit te breiden met een extra blad dat onder de tafel verstopt zit. De bovenkasten lopen vanaf de badkamerwand door naar de cabine. Boven de bank hangen twee planken. Het is mogelijk om op deze plek tegen meerprijs voor een 24 inch smart-tv met led-scherm te kiezen. In dat geval komen de planken te vervallen. In de verhoogde vloer onder de tafel is een luik gemaakt waar bijvoorbeeld schoenen in passen.

Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB zitgroep
Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB zitgroep
Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB interieur
Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB interieur

Extra slaapplaatsen of panoramadak

De Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB is naast de basisuitvoering in nog drie varianten verkrijgbaar. In de charming GT skyview maakt de kast boven de cabine plaats voor een panoramaraam, dat voor licht én bewegingsvrijheid zorgt. Ook in de charming coupé geen bovenkast, maar een verlaagd plafond met sfeerverlichting en extra opbergruimte boven de bestuurdersplaats. In de family-for-4-uitvoering transformeert de Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB van een buscamper voor duo’s tot een camper voor vier personen. Het hybride hefdak, dat via een ladder bereikbaar is, biedt namelijk nog twee extra slaapplaatsen.

Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB family for 4
Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB family for 4
Malibu Van family for 4
Malibu Van family for 4

Actiepagina Malibu vakantiegeld

Wil je meer weten over de Malibu Van first class – two rooms 640 LE RB? Kijk dan op de website van Malibu. Of bekijk de video die Jos een tijdje terug maakte.

Via onderstaande button kom je op de actiepagina waarin alles over het Malibu vakantiegeld staat uitgelegd. Hier kun je ook een Malibu-dealer in Nederland of België zoeken.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…