Camperbeurs Hardenberg

Voor in de agenda: Camperbeurs Hardenberg

Marije Onderwaater

Camperbeurs Hardenberg staat vanaf vrijdag 23 september 2022 een weekend lang vol met nieuwe en tweedehands campers. En de organisatie is blij, want exposanten staan in de rij voor een plekje op de beursvloer.

Evenementenhal Hardenberg is al voor de dertiende keer het decor van deze camperbeurs. Zes hallen bieden plek aan zo’n honderd exposanten. Volgens de organisatie zijn er in 2022 al meer standhouders dan vorig jaar. Deze exposantengroei past ook in de lijn van de laatste jaren waarin onze exposanten- en bezoekersaantallen stijgen”, zegt Marije Pol van de Camperbeurs.

Camperbeurs
Camperbeurs

Van inbouw tot accessoires

Ben je op zoek naar een compacte campingbus, of een camperinbouw voor een eigen busje? Of wil je een keer een camper huren? Dan kan je op Camperbeurs Hardenberg je hart ophalen. Daarnaast zijn er diverse stands met camperaccessoires. Op het fietsparcours kun je elektrische (vouw)fietsen, bijvoorbeeld zo’n leuke fatbike, uitproberen. En in het Campertheater kan je terecht voor presentaties van CamperTV en Kampeermeneer. Natuurlijk is de NKC, Europa’s grootste kampeerautoclub, ook aanwezig.

Camperbeurs Hardenberg NKC
Ook de NKC staat in Hardenberg.
Camperbeurs Hardenberg NKC
Ook de NKC staat in Hardenberg.

Online ticket voordeliger

Camperbeurs Hardenberg vindt plaats op vrijdag 23 september, zaterdag 24 september en zondag 25 september 2022 van 10.00 tot 17.00 uur. Het loont de moeite om tickets vooraf online te kopen. Volwassenen betalen dan 9 euro en kinderen van 5 tot en met 12 jaar 5 euro. Koop je een kaartje aan de deur? Dan zijn de prijzen respectievelijk 12,50 euro en 7,50 euro. Via de button onderaan dit artikel kom je op de site van de camperbeurs.

Geniet je graag vanuit je luie stoel van camperavonturen? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van Campingtrend.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…