Camperplaatsennieuws september 2022

Camperplaatsennieuws: koninklijk camperen in Baarn en meer

Marije Onderwaater

Het is weer tijd voor camperplaatsennieuws! We lichten een paar nieuwe of vernieuwde camperplaatsen in Nederland uit, want er is genoeg te vertellen. Zo kun je koninklijk camperen in Baarn en de onderwaterwereld verkennen in Wemeldinge.

Boerderij de Zuiderkrib in Kraggenburg

In de Noordoostpolder, in Flevoland, is Boerderij de Zuiderkrib te vinden. Hier zijn sinds kort acht plaatsen voor campers, die hier maximaal vier dagen kunnen blijven staan. De camperplaats is geopend van 1 maart tot en met 31 oktober. De Zuiderkrib biedt uitzicht op de dijk en ligt perfect voor een bezoek aan de voormalige Zuiderzee-dorpen Blokzijl, Vollenhove en Genemuiden. Camperaars hebben de beschikking over stroom, toilet en douche. Een overnachting kost 21,56 euro.
Boerderij de Zuiderkrib op Campercontact

Camping De Zeven Linden in Baarn

Het was tijd voor uitbreiding, vond camping De Zeven Linden in Baarn. Daarom is het aantal camperplekken van acht naar vijftien gegaan. Ook zijn de verharde plaatsen ruimer geworden. De Zeven Linden ligt in de bosrijke omgeving van Baarn en Lage Vuursche. Kasteel Drakensteyn, waar prinses Beatrix woont, en Paleis Soestdijk liggen om de hoek. Lage Vuursche staat bekend om de pannenkoekenrestaurants en de mountainbikeparcours. Ook kan je goed wandelen. Op de camping zijn alle voorzieningen aanwezig. De prijzen voor een overnachting beginnen bij 20,40 euro.
Website camping De Zeven Linden

Camping De Zeven Linden
Camping De Zeven Linden in Baarn
Camping De Zeven Linden
Camping De Zeven Linden in Baarn

Campererf De Beetse in Westerwolde

Tien ruime verharde plaatsen op het nieuwe Campererf De Beetse in het Groningse Westerwolde. Vanaf de camperplaats kun je goed fietsen en wandelen. Alle plekken hebben een 6A-stroomaansluiting. Grijs water lozen, het chemisch toilet legen en water tanken is allemaal mogelijk. Ook zijn er toiletten, douches en een (af)wasruimte aanwezig. De Beetse heeft geen online reserveringssysteem. Vooraf bellen is wel mogelijk. Een overnachting kost 17,50 euro.
Website Campererf De Beetse

Campererf De Beetse
Campererf De Beetse in Westwoude
Campererf De Beetse
Campererf De Beetse in Westwoude

Camperplaats Raamhoeve in Haaren

Kamperen bij de boer en Brabantse gezelligheid, dat belooft camperplaats Raamhoeve in Haaren. Zestien plaatsen bieden uitzicht op de Raamse Akkers. De camperplaats is het hele jaar geopend. Tussen april en oktober kun je genieten van de koeien die buiten lopen. De kantine is dagelijks geopend van 08.00 tot 20.00 uur. Hier staat een automaat voor koffie en thee en je kunt er informatie over de omgeving vinden. Raamhoeve heeft wifi, douches, toiletten, en loos- en watertappunten. In de omgeving is veel te doen, van wandelen en fietsen door de natuur tot een bezoek aan leuke steden of de Efteling. Een overnachting kost 20 euro met stroom en 17,50 euro zonder stroom, beide prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.
Website camperplaats Raamhoeve

Camperplaats Raamhoeve
Camperplaats Raamhoeve in Haaren
Camperplaats Raamhoeve
Camperplaats Raamhoeve in Haaren

Camperplaats Wemeldinge in Wemeldinge

Op het Zeeuwse eiland Zuid-Beveland is – in het gelijknamige dorp – camperplaats Wemeldinge te vinden. Hier zijn drie ruime plekken voor campers te vinden. De omgeving is geliefd bij duikers. Fietsers komen hier ook aan hun trekken, zo is vissersdorp Yerseke vlakbij. Elke plaats heeft stroom. Camperplaats Wemeldinge heeft toiletten. Douchen is nog niet mogelijk. Camperaars kunnen hier het hele jaar door terecht. Een overnachting kost 12,80 euro.
Website camperplaats Wemeldinge

Camperplaats Wemeldinge
Camperplaats Wemeldinge in Wemeldinge
Camperplaats Wemeldinge
Camperplaats Wemeldinge in Wemeldinge

Meer camperplaatsen

Wil je liever camperen langs de Vecht of in Haarlem? Check dan ons Camperplaatsennieuws van vorige maand.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…