Overnachten in Den Bosch en meer

Marije Onderwaater

Het is weer tijd voor camperplaatsennieuws! We lichten een paar nieuwe Nederlandse camperplaatsen uit, want er is genoeg te vertellen. Zet je camper neer met uitzicht op de Friese Jeltesleat of kies voor een stedentripje naar Den Bosch.

Camperplaats d’n Ouwe Meuk in Hilvarenbeek

Net geopend in Hilvarenbeek: Camperplaats d’n Ouwe Meuk. Vooralsnog lijkt het erop dat de naam de niet slaat op de camperplaats, die is namelijk geopend en deels zelfs nog in aanleg. Nieuwer kan dus niet. De camperplaats hoort bij de gelijknamige bed and breakfast. Er is plek voor achttien campers. Stroom en water is aanwezig, net als een loosput. Het centrum ligt op 1 kilometer afstand. Een overnachting kost 17,50 euro.
Camperplaats d’n Ouwe Meuk op Campercontact.nl

Camperplaats Van Wieren in Weiteveen

Vlakbij natuurgebied Bargerveen in Drenthe – vroeger hoogveen, nu deels veen en een uniek natuurgebied – ligt camperplaats Van Wieren. De tien camperplaatsen hebben stroom. Er is een toilet en een loosput. Op anderhalve kilometer is het dorp Weiteveen te vinden. Overnachten kost 15 euro.
Camperplaats Van Wieren op Campercontact.nl

Camperplaats Van Wieren ligt vlakbij het Bargerveen in Drenthe.
Camperplaats Van Wieren ligt vlakbij het Bargerveen in Drenthe.

Camperlocatie De Jeltesleat in Hommerts

De Jeltesleat in Friesland is voor boten en schepen de verbinding tussen het Prinses Margrietkanaal en het Heegermeer. Op deze nieuwe camperplaats hoef je je niet te vervelen, want je hebt zich op al het vaarverkeer. Er zijn zestien plaatsen. De camping biedt diverse voorzieningen. Het dorp Hommerts ligt op 2 kilometer, Heeg op 5 kilometer en Sneek op 8 kilometer. Eén nacht kost 12 euro.
Camperlocatie De Jeltesleat op Campercontact.nl

Camperplaats De Regge-Vallei in Den Ham

Camperaars die er graag zomer en winter op uit trekken, kunnen terecht in het Overijsselse Den Ham, waar de camperplaats het hele jaar door is geopend. De camperplaats hoort bij de gelijknamige boerderijcamping, die ook glampingtenten, appartementen en vakantiehuizen verhuurt. Vanaf De Regge-Vallei hebben kampeerders zicht op de Lemelerberg. De plaatsen zijn een riante 250m2 groot en hebben elektra, water en rioolafvoer. In het sanitair is het lekker warm dankzij de vloerverwarming. Overnachten kan vanaf 15 euro. In de periode Pasen tot september is reserveren gewenst.
Wintercamperplaats De Regge-Vallei

Het hele jaar door kamperen op camperplaats De Regge-Vallei.
Het hele jaar door kamperen op camperplaats De Regge-Vallei.

De Campertoene in Vlagtwedde

Om de hoek van het Groningse vestingstadje Bourtange én vlakbij de Duitse grens ligt De Campertoene. Vijftien campers kunnen hier staan. Er is geen maximale verblijfsduur. In de buurt vind je een supermarkt en eetgelegenheid. Stroom en water zijn aanwezig. Goed nieuws voor hondenbaasjes, want de viervoeters zijn welkom. Een overnachting kost 12,50 euro.
De Campertoene op Campercontact.nl

Sauna Warmond

Ben je helemaal zen na een dagje ontspannen in de sauna en heb je écht geen zin meer om terug naar huis te rijden? Dan kan je bij Sauna Warmond op de parkeerplaats gratis in je camper overnachten. Uiteraard geldt dit alleen voor bezoekers van de Zuid-Hollandse sauna. Er zijn twee plekken beschikbaar en vooraf een plekje reserveren is gewenst.
Sauna Warmond op Campercontact.nl

Nieuwe camperplaats Den Bosch

Het centrum ligt slechts op 1,7 kilometer van de onlangs geopende camperplaats Den Bosch. Reden genoeg voor een stedentripje met de camper richting de Brabantse hoofdstad! In totaal kunnen er 66 campers staan op plaatsen van 60 vierkante meter. Stroom (een toeslag van 0,50 euro per kWh), gratis wifi, een sanistation en sanitaire voorzieningen zijn aanwezig. Inchecken gaat via een geautomatiseerd receptiesysteem. Een overnachting kost 19 euro. In de maanden juli en augustus is de overnachtingsprijs 20 euro.
Camperplaats Den Bosch op Campercontact.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…