Camperplaatsennieuws april 2024

Camperplaatsennieuws mei 2023: kamperen op de Utrechtse Heuvelrug

Marije Onderwaater

Het is tijd voor het camperplaatsennieuws van mei 2023! Deze maand bestaat ons overzicht uit vijf nieuwe camperplaatsen. Zo kun je kamperen op de Utrechtse Heuvelrug of bij de Nationale Sleepbootdagen.

Camperplaats Aan het Dorp in Werkhoven

Kamperen op de Utrechtse Heuvelrug kan op de nieuwe camperplaats Aan het Dorp in Werkhoven. De camperplaats biedt plek aan tien campers en is het hele jaar geopend. Gasten kunnen gebruikmaken van elektriciteit, water, wifi en een verwarmd sanitairgebouw. Het dorp Werkhoven ligt op 500 meter. Op 200 meter lopen is een bakker te vinden. In de omgeving zijn allerlei mogelijkheden voor wandelen, fietsen en andere uitstapjes. Een overnachting kost 22,50 euro.
Website Camperplaats Aan het Dorp

Camperplaats Aan het Dorp
Camperplaats Aan het Dorp
Camperplaats Aan het Dorp
Camperplaats Aan het Dorp

Jachthaven De Oude Horn in Leerdam

Ook in de provincie Utrecht ligt Jachthaven De Oude Horn. Hier zijn sinds kort zes camperplaatsen op een afgesloten en beveiligd terrein gerealiseerd. Alle plaatsen hebben elektriciteit. Gasten kunnen gebruikmaken van de voorzieningen van de jachthaven. Hier zijn onder meer een toilet, douche en wasserette te vinden. De kantine met terras is ook toegankelijk voor campereigenaren. Het centrum van Leerdam ligt op 200 meter. Een overnachting kost 17 euro, exclusief elektriciteit. De camperplaatsen zijn geopend van 1 mei tot 27 oktober.
Website Jachthaven De Oude Horn

Camperplaats Biest-Houtakker in Hilvarenbeek

Aan het Wilhelminakanaal is camperplaats Biest-Houtakker onlangs geopend. Hier kunnen maar liefst 45 campers staan. Het terrein is onderverdeeld in standaardplaatsen en comfortplaatsen. De camperplaats ligt midden in de Brabantse natuur. Safaripark de Beekse Bergen en Tilburg liggen vlak in de buurt. In de omgeving zijn diverse supermarkten te vinden en op de camperplaats zelf zijn broodjes verkrijgbaar. De camperplaatsen hebben elektra en wifi. Verspreid over het terrein zijn waterkranen geplaatst. Verder is er een sanitairgebouw met vier toiletten, vier douches en afwasgelegenheid. Overnachten kan vanaf 14 euro per nacht.
Website Camperplaats Biest-Houtakker

Camperplaats Biest-Houtakker
Camperplaats Biest-Houtakker
Camperplaats Biest-Houtakker
Camperplaats Biest-Houtakker

Camperplaats Zwembad de Schelp in Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom kan je overnachten aan de boulevard. Er is plaats voor acht campers. De maximale verblijfsduur is 72 uur. De camperplaats is het hele jaar door geopend en een overnachting kost 10 euro.
Camperplaats Zwembad de Schelp op Campercontact

Tijdelijke camperplaats Vianen

Vianen krijgt tijdens de Nationale Sleepbootdagen een tijdelijke camperplaats. Bij Pannenkoekenboerderij de Ponthoeve – aan de Lek – is van woensdag 17 mei tot en met zondag 21 mei plek voor tien campers. De Sleepbootdagen beginnen 18 mei en duren tot en met 20 mei. Op de website van de NKC is meer te lezen over deze tijdelijke camperplaats.

verhoging B-rijbewijs
verhoging B-rijbewijs

Meer camperplaatsen

Wil je liever kamperen bij ijsjes of asperges? Check dan ons Camperplaatsennieuws van vorige maand.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…