Camperplaatsennieuws januari 2023

Camperplaatsennieuws januari 2023: kamperen bij varkens of naast de sauna

Marije Onderwaater

Het is tijd voor het camperplaatsennieuws van januari 2023! Deze maand bestaat ons overzicht uit drie nieuwe camperplaatsen. Zo kun je kamperen naast de sauna of bij de varkens.

Camperplaats PuurBerkshire in Heeswijk-Dinther

Camperplaats PuurBerkshire heeft plaats voor 25 campers tot 12 meter. De verblijfsduur is onbeperkt. PuurBerkshire is ook de naam van het naastgelegen bedrijf waar Berkshirevarkens leven. Het welzijn van de varkens staat hier voorop. Ze worden onder meer ingezet voor de biologische onkruidbestrijding op de kwekerij die bij het bedrijf hoort. De nieuwe camperplaats heeft staanplaatsen op gras. Alle voorzieningen zijn aanwezig; gebruik van stroom (2A) en douchen kan tegen betaling. Wifi is bij de overnachtingsprijs van 15 euro inbegrepen. Honden zijn hier welkom. PuurBerkshire heeft ook een streekwinkel met terras. Het centrum van Heeswijk ligt op 3 kilometer afstand. Kasteel Heeswijk is vlakbij.
Camperplaats PuurBerkshire op Campercontact

Camperplaatsennieuws januari 2023 PuurBerkshire
Berkshirevarkens op camperplaats PuurBerkshire
Camperplaatsennieuws januari 2023 PuurBerkshire
Berkshirevarkens op camperplaats PuurBerkshire

Sauna Beautyfarm Midwolda in Midwolda

Saunafans opgelet! Sauna Beautyfarm Midwolda in de gelijknamige Groningse plaats heeft tegenwoordig drie plaatsen voor campers tot 8 meter. Deze plaatsen voor gasten van het saunacomplex hebben een verharde ondergrond. Camperaars kunnen gebruikmaken van sanitaire voorzieningen. Midwolda ligt op 2 kilometer.
Meer lees je op de website van Sauna Beautyfarm Midwolda

Sauna Midwolda
Overnachten naast de sauna in Groningen
Sauna Midwolda
Overnachten naast de sauna in Groningen

Camperplaats Unieke Uitjes Borculo in Borculo

Kamperen combineren met sportieve (groeps)activiteiten? Dat kan op camperplaats Unieke Uitjes Borculo in het gelijknamige Achterhoekse stadje. De camperplaats ligt bij natuur- en recreatiegebied het Hambroekplas. Naast de camperplaats vindt de verhuur plaats van onder meer elektrische fietsen en scooters, e-choppers en mountainbikes, ook voor groepsuitjes. In de Leerinkbeek is het mogelijk om te kanoën. Borculo is op slechts een kilometer afstand te vinden. Camperplaats Unieke Uitjes Borculo heeft vier plaatsen voor campers tot 12 meter. Alle faciliteiten zijn aanwezig. De camperplaats is het hele jaar geopend. Een overnachting kost 14,50 euro, inclusief 16 ampère stroom. Geen elektra nodig? Dan betaal je 9,50 euro.
Website Camperplaats Unieke Uitjes

Camperplaats Unieke Uitjes Borculo
Camperplaats Unieke Uitjes Borculo
Camperplaats Unieke Uitjes Borculo
Camperplaats Unieke Uitjes Borculo

Camperplaats Wijchen gesloten

Camperaars kunnen niet meer terecht op camperlocatie Parking Oude Bibliotheek in Wijchen. De locatie – met plek voor twee campers – is deze week definitief gesloten.
Op Campercontact is te zien welke overnachtingsmogelijkheden voor campers Wijchen verder te bieden heeft.

Meer camperplaatsen

Wil je liever kamperen bij kano’s of langs de Lek? Check dan ons Camperplaatsennieuws van vorige maand.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…