Camperplaats Oudega en camperplaats Nistelrode

Luc Schaepkens

Camperplaats Oudega is nieuw in Friesland en heeft plek voor tien campers. Camperplaats Nistelrode in Brabantse heeft zicht op de landingsbaan van het zweefvliegveld.

Camperplaats Oudega Brêgeham Recreatie

Een nieuwe camperplaats met vooralsnog plek voor tien campers. Want als het aan de eigenaren ligt, worden dat er meer. Vijftien om precies te zijn. En dat rond een voormalige boerderij – gekocht van de oma en opa van de eigenaren – die ooit al dienst deed als kampeerboerderij. De cp ligt midden in natuurgebied de Hoge Venen. Het centrum ligt op 3,5 kilometer. Lozen en stroom is gratis. Een overnachting kost 12,50 euro. Het adres van de camperplaats Oudega is Headammen 2 in Oudega.

Camperplaats Nistelrode De Landing

Hoe toepasselijk de naam van de camperplaats Nistelrode is, zie je als je er staat vanzelf. Op camperplaats De Landing heb je namelijk vanaf je plekje een vrij uitzicht op de landingsbaan van het plaatselijke zweefvliegveld. De eigenaren zijn zelf camperaars en hadden daarom de potentie van deze plek goed in de gaten. Een weids uitzicht en de attractie van zweefvliegtuigen en paragliders. Wat wil je nog meer? Een vers eitje misschien van de eigen kippen, ook dat kan. Er is plek voor tien campers. Er zijn geen sanitaire voorzieningen, wel een sanistation. Een overnachting kost er 15 euro. Adres: Dintherseweg 35a in Nistelrode. Naar de website van camperplaats De Landing.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur