Camperplaats Orvelte en camperweide Wintelre

Luc Schaepkens

Nieuwe camperplaatsen in Nederland. Camperplaats Orvelterblok in Orvelte met twintig plekken in Drenthe. En een camperweide met plek voor 25 campers in het Brabantse Wintelre.

Camperplaats Wintelre

De nieuwe camperweide in het Brabantse Wintelre maakt onderdeel uit van groepsaccommodatie Buikheidehuys. Een perfecte locatie, gezien het gebrek aan camperplaatsen rond Eindhoven. Vanaf de camperplaats loop je zo de weg over een bos in. In dat bos een groter en een kleiner meer. We zien op de cp sierlijke rondingen en mooie verlichting. De eigenaren zijn er terecht trots op. Op de planning staat nog de uitbreiding van het aanwezige sanitair. Dit kan ook in de winter worden gebruikt. Per overnachting betaal je 15 euro. Adres: Kleiel 3, Wintelre. Naar de website van camperweide Buikheidehuys.

Camperplaats Orvelte

Camperplaats Orvelterblok (foto onder deze tekst) in Drenthe heeft plek voor twintig campers. De cp ligt tussen de akkers en de bossen. Inmiddels lopen er gesprekken met de gemeente voor een uitbreiding. Er is vraag genoeg en de eigenaren zijn enthousiast. Het centrum van Westerbork ligt op 5 minuten. Op 300 meter ligt een supermarkt met verse broodjes en een snackbar. De camperplaats Orvelterblok is geopend van 15 maart tot en met 31 oktober. Lozen en stroom zijn gratis. Een overnachting kost er 17,60 euro. Het adres: Meester J.B. Kanweg 6, Witteveen. Naar de website van camperplaats Orvelterblok.

Meer camperplaatsen vind je hier en hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur