Camperplaats Ootmarsum: 10 nieuwe luxe camperplaatsen

Luc Schaepkens

Camping De Kuiperberg in Ootmarsum opent tien luxe camperplaatsen met voorzieningen. De camping ligt grofweg rechts van Almelo in het mooie Overijssel. Vakantie in eigen land? Dan is Camperplaats Ootmarsum zeker een goede tip.

Camperplaatsen

De tien nieuwe camperplaatsen komen op een goed moment. Campers gaan momenteel als de spreekwoordelijke warme broodjes over de toonbank. Het ziet er daarbij op dit moment naar uit dat we vooralsnog niet de grens over kunnen. Vakantie in eigen land dus. Dat is natuurlijk geen straf; er valt genoeg te ontdekken. De vraag naar camperplaatsen is daardoor momenteel hoog. De bij camping De Kuiperberg horende Camperplaats Ootmarsum is uniek voor Nederland.

Camperplaats Ootmarsum in Overijssel

Alle faciliteiten zijn tot in het kleinste detail aanwezig. Dat maakt Camperplaats Ootmarsum tot een heel comfortabele plek. Zo zijn er vaste oprijblokken om de camper waterpas te zetten. Je hebt een eigen zonneweide en een eigen aanrechtblokje met wasbak en stromend water. Er is een terras, er zijn oplaadpunten voor de e-bikes en nog veel meer voorzieningen.

Op loopafstand van Ootmarsum

De camperplaats ligt op zo’n 700 meter van het stadje Ootmarsum. Je wandelt zo naar het centrum. De camping en camperplaatsen gaan op 26 maart weer open voor het kampeerseizoen 2021. De horeca blijft in verband met corona voorlopig gesloten. Kijk voor alle informatie op de site van Camping De Kuiperberg.

Vakantieplannen maken voor een rondje Nederland? We hebben hier nog wat campingtips in eigen land voor je.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur