Camperplaats Midwolda en camperplaats Bij d’n Hop

Luc Schaepkens

Camperplaats Midwolda in Groningen groeide van tien naar vijfentwintig plekken. Tien plekken zijn er bij de nieuwe camperplaats Bij d’n Hop in het Gelderse Ammerzoden.

Camperplaats Jachthaven Midwolda

Uitbreiding bij camperplaats Midwolda, vlak bij de Duitse grens in Groningen. En dat was hard nodig ook. Want deze plek aan het water is populair. De cp groeide van tien naar vijfentwintig plekken. Er kwam ruim 2000 vierkante meter grond bij. Ook nieuw zijn twee picknickplaatsen. Lekker in de schaduw van de bomen. Zo’n 600 struiken en 12 bomen zullen nog worden geplant. Er komt geen uitbreiding van de acht douches en toiletten. Deze mogen ook gebruikt worden door de mensen met bootjes. Het adres is Zandweg 1 in Midwolda. Een overnachting kost 14,20 euro. Naar de site.

Camperplaats Midwolda.
Camperplaats Midwolda.

Camperplaats Bij d’n Hop

Deze nieuwe camperplaats is begonnen met 10 plekken. Er liggen plannen voor een uitbreiding naar 30 stuks. Het kan, nu ook de kinderen meewerken in het bedrijf. Bij de Hoppies kon je namelijk a terecht om te spelen, te midgetgolfen en workshops te volgen. Naast deze activiteiten kun je het kasteel van Ammersoyen bezoeken. Het oude stadje Heusden of Slot Loevestein. De cp heeft drie toiletten, douches en afwaspleken. Er is horeca en een groot terras. Bij d’n Hop is het gehele jaar door geopend. Het adres is Zandweg 17, Ammerzoden. Een overnachting kost 21,50 euro. Naar de site.

Meer camperplaatsen? Camperweide Wintelre, hebben we ook meteen vijf tips wat te doen in Noord-Brabant.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur