Camperplaats Klarenbeek en Geesteren nieuw

Luc Schaepkens

Twee nieuwe plekken om te ontdekken in ons land. Camperplaats Klarenbeek – vlakbij Apeldoorn – telt 25 verharde plekken. Ook in het Overijsselse Geesteren is er op een boerenerf plek voor 25 campers.

Camperplaats Klarenbeek

Camperplaats Klarenbeek heet An de Bèke. Dat is niet al te moeilijk vertalen. Het is een cirkel in een weiland met daaraan 25 plekken. In het midden van de cirkel zien we een buitendouche en een vuurplaats. De eigenaren camperen zelf en hebben de camperplaats ingericht zoals ze die zelf zouden willen aantreffen.

De camperplaats Klarenbeek is daarbij duurzaam. Zonnepanelen, het scheiden van afval en gebruikte materialen. Naast alle voorzieningen is er wifi en een broodjesservice. Een toiletgebouw is gepland. Het centrum van Apeldoorn ligt op fietsafstand. De camperplaats is het hele jaar geopend. Overnachten kost er 15 euro. Het adres is Welvaartsdwarsstraat 38, Klarenbeek. Naar de website van camperplaats An de Bèke.

Camperplaats Geesteren

De camperplaats Geesteren heet Reensboer Recreatie. Op het boerenerf kunnen 25 campers terecht. Je staat dan bij een vleeskalverhouderij. De buurman van de camperplaats heeft een wijngaard. En dus kun je op de camperplaats heerlijke lokale wijn kopen. Daarnaast is er een broodjesservice. De camperplaats is open van 1 maart tot 1 november. Een overnachting kost er 15 euro. Het adres is Volmersweg 8 in Geesteren. Naar de site van camperplaats Reensboer Recreatie.

Meer camperlaatsen? Nieuw is de camperplaats in Vriescheloo. Ook in Hasselt kun je terecht op een mooie plek. En in Brummen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur