Camperplaats in Nederland: camperplaatsen Brummen, Holten en Scherpenzeel

Luc Schaepkens

Weer meer aanbod aan camperplaatsen in Nederland. Nieuw is namelijk camperplaats Brummen. Ook camperplaats Holten en camperplaats Scherpenzeel zijn nieuw. In Musselkanaal werd overnachten goedkoper.

Nieuwe camperplaats in Nederland: camperplaats Brummen

Weer een nieuwe camperplaats in Nederland. Camperplaats de Reumershoeve in Brummen is namelijk geopend. Daar is plaats voor zes campers. De cp ligt op een paar kilometer afstand van Zutphen. Bijna alle faciliteiten zijn aanwezig, zoals stroom, water en lozen. Er is een toilet en de douche is bijna klaar. De plek ligt naast een pannenkoekenrestaurant, waar je als camperaar ook een ontbijtje kunt bestellen. Camperplaats Brummen is het gehele jaar geopend. Adres: Zutphensestraat 199 in Brummen. Een overnachting kost voor twee personen 18,10 euro. Dat is inclusief belasting.

Camperplaats Holten

In het Overijsselse Holten is camperlocatie Sploder Stea geopend. Dat zijn 25 plekken bij een melkveebedrijf. Ook een kijkje nemen op de boerderij is mogelijk. Daar hebben de uitbaters van de camperplaats namelijk alle tijd voor, nu de zoon des huizes de boerderij heeft overgenomen. Er is een verwarmd sanitairgebouw en een informatieruimte. Daar kun je ook verse melk en eieren proeven. De plek ligt aan de voet van de Holterberg. Dat is onderdeel van natuurpark de Sallandse Heuvelrug. Adres van deze nieuwe camperplaats in Nederland: Helhuizerweg 46 in Holten. Overnachten kost 17,50 euro. De camperlocatie is geopend van 15 maart tot 1 november. Naar de site van camperlocatie Sploder Stea.

Camperlocatie Sploder Stea.
Camperlocatie Sploder Stea.

Camperplaats Scherpenzeel

Nieuw in Scherpenzeel is camperlocatie De Pol. Hier 24 verharde plekken bij een melkveehouderij. Stroom en toiletten zijn aanwezig. Nieuw sanitair is in het najaar gereed. Meer info over deze nieuwe camperplaats in Nederland volgt nog.

Camperplaats Musselkanaal

De camperplaats in Musselkanaal – camperplaats Spoordok – is goedkoper geworden. Betaalde je er eerst 16,80 euro per nacht, nu ben je met 15 euro klaar. Je staat in deze passantenhaven aan het water. Een winkelcentrum ligt op 500 meter. Adres: Havenkade Musselkanaal. Lozen en stroom zijn er gratis. De cp is geopend van 1 april tot 1 november. Musselkanaal kent ook een camping met veertien royale plaatsen. Naar de site van de camping.

Meer nieuwe camperplaatsen in Nederland vind je hier. Tien nieuwe plekken in Ootmarsum: lees hier verder. Nieuwsgierig naar de Camperlocatie van het Jaar 2021? Lees dan ons artikel over de dorpscamping Gemert. In hetzelfde artikel ook de winnende camperplaatsen in andere landen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur