Camperplaats De Bembom Hoeve en camperplaats Croy

Camperplaats De Bembom Hoeve en camperplaats Croy

Camperplaats De Bembom Hoeve ligt in Lutten, bij Slagharen. Er kunnen vijftien campers terecht. Op camperplaats Croy in Brabant is plek voor zestien campers. Weer twee mooie nieuwe camperplaatsen in eigen land.

Camperplaats De Bembom Hoeve

De camperplaats is voor de eigenaren een aanvulling op de fokkerij van Arabische paarden. De camperplaats is ruim opgezet met aandacht voor de vormgeving. Er zijn drie units met een toilet, douche en een wastafel. Naast elke unit een sani-servicepunt. Stroom en wifi zijn inbegrepen. Rondom het park loopt het Hoevenpad, een anderhalve kilometer lang wandelpad.

De eigenaar van camperplaats De Bembom Hoeve was voorheen eigenaar van het attractiepark in Slagharen. Hij runt de camperplaats samen met zijn dochter. Een rondleiding door het bedrijf is mogelijk. Het is nog niet bekend of camperplaats De Bermbom Hoeve het hele jaar geopend zal zijn. Zo zijn de buitenkranen bijvoorbeeld niet vorstvrij. Het centrum ligt op 1 kilometer. Het adres is Zwarte Dijk 46 in Lutten. Een overnachting kost 16,50 euro. Naar de website van Camperplaats Slagharen.

De Bembom Hoeve bij Slagharen
De Bembom Hoeve bij Slagharen

Camperplaats Croy

Camperplaats Croy ligt in Brabant. Je staat er vlakbij de koeienstal, maar toch geurvrij. Op deze locatie in Aarle-Rixtel kunnen zestien campers terecht op twee rotondes terecht. Het idee van de rotondes kwam na het bezoeken van andere camperplaatsen in de omgeving. Campers kunnen op deze manier gemakkelijk achteruit de plaatsen insteken. De plekken zijn zo aangelegd dat je langs de buren kijkt en van het landschap kunt genieten. Let wel even op de geplaatste paaltjes.

De eigenaren hebben tijd voor de camperplaats omdat ze zijn gestopt met hun melkkoeien. Het bestelde sanitair moet nog worden geïnstalleerd. Er zijn plannen voor een hondenuitlaatplaats. Op verschillende plekken staan bankjes. Aan wandel- en fietsroutes geen gebrek. Het adres is Jonker Karelstraat 3, Aarle-Rixtel. Een overnachting kost 15 euro. Naar de website van camperplaats Croy.

Meer camperplaatsen zien? Wat dacht je van camperplaats Nistelrode, camperplaats Dalfsen of camperplaats Heijen?

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

No image found

Camperplaats De Bembom Hoeve en camperplaats Croy

Array