Camperlocatie van het Jaar 2022 bekendgemaakt

Jos Mark

De NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) heeft vandaag de winnaars van de Camperlocatie van het Jaar 2022 bekendgemaakt. Camperplaats 't Rooth in het Limburgse Maasbree en SVR Landschapscamping Sparrenhof strijken met de hoogste eer.

Campercontact

Jaarlijks maakt de NKC de winnaars bekend aan de hand van de waarderingen op de website en in de app van Campercontact. Camperaars laten daar hun opmerkingen en waardering achter voor de plaatsbeheerders.

't Rooth Camperlocatie van het Jaar 2022

De goed verzorgde faciliteiten van winnaar ‘t Rooth kunnen op veel waardering rekenen. Ook scoort de omgeving goed. Ruimtelijk en rustig, zo lezen we in het artikel van de NKC. De vriendelijke en gastvrije eigenaren maken het plaatje compleet. Deze camperplaats, die pas een jaar bestaat, heeft het in het eerste jaar direct ver geschopt. “We zijn afgelopen jaar met veel enthousiasme begonnen aan dit avontuur en dus nieuw in deze sector. Voor ons betekent het dan ook erg veel dat we gewonnen hebben. Iedere mooie review was een compliment op zich. En dit is de kers op de taart”, aldus eigenaren Bart en Jamie.

SVR Landschapscamping Sparrenhof op nummer 2

De royale camperplekken en de locatie maken van de camping de ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten in de omgeving. Deze pluspunten hebben mede geleid tot 5 sterren. Ze brengen Sparrenhof op de tweede plaats bij de verkiezing Camperlocatie van het Jaar 2022. De eigenaren zijn verguld met hun prijs. “Dat we gewonnen hebben betekent voor ons een extra bevestiging dat onze gasten hebben genoten van hun verblijf en dat is voor ons heel belangrijk”, zo melden eigenaren Carlo en Claudia aan de NKC.

SVR Landschapscamping Sparrenhof.
SVR Landschapscamping Sparrenhof.

Niet alleen in Nederland hoge waarderingen

De verkiezing Camperlocatie van het Jaar 2022 gaat ook over de grens. Dit zijn de winnaars:
België: Camperplaats ‘t Meikensbos en Camping Frankental.
Duitsland: Camperplaats Am Rappenfelsen en Campingpark Lug ins Land.
Frankrijk: Camperplaats Le Bénardier en Camping Verte Rive.
Italië: Camperplaats Area Camper Kartodromo Matera en Agriturismo L’Urteia.
Spanje: Camperplaats La Signatura en Cáceres Camping Cat.1.

Over de prijs Camperlocatie van het Jaar

NKC’s Campercontact reikt de prijs Camperlocatie van het Jaar uit om de kwaliteitsverbetering van overnachtingslocaties voor camperaars te stimuleren. Dit jaar wordt de prijs voor het eerst in twee categorieën uitgereikt: camperplaatsen en campings. In totaal zijn er in Nederland ruim 2.400 locaties, die te vinden zijn via de app en website van Campercontact. Locaties die het voorgaande jaar minimaal twaalf beoordelingen hebben gehad, dingen mee naar de onderscheiding. Deze wordt toegekend aan de locatie met de hoogste gemiddelde beoordeling.
Meer informatie over deze Camperlocaties van het Jaar 2022 is te vinden op Campercontact.com.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

jos-mark

Jos Mark

Eigenaar Campingtrend

Jos kampeert van jongs af aan. Tegenwoordig met echtgenote Ineke en hond Noa in een camper Carthago C-Tourer 145 RB LE.