Facile en Route campergids Europa 2021: weer in oude jasje

Luc Schaepkens

De Facile en Route campergids 2021 is uit. In deze 24ste editie zijn duizenden overnachtingslocaties in Europa gebundeld in één gids. De gids is uitgevoerd in het oude formaat en bestaat – op verzoek van de gebruikers – uit slechts één deel. Je krijgt er een gratis campergids-app bij.

Facile en Route campergids 2021 helpt bij het maken van plannen

De campergids gaat dit jaar terug naar het oude formaat en bestaat uit slechts één deel. Dit in tegenstelling tot de vorige gids. Die werd uitgebracht in een nieuw jasje. Namelijk in een ander formaat en in drie delen. Elk deel omvatte een ander stukje Europa. Hoewel ook deze uitgave succesvol was, bleef de vraag naar het oude formaat en één complete gids. De Facile en Route campergids 2021 zit daarom weer in dat oude jasje. Heel Europa is in één gids te vinden. Daarmee is dit een gids voor elk wat wils, aldus hoofdredacteur Elise van den Dobbelsteen.

Heel veel keus en met gratis campergids-app

In de nieuwe gids staan 8.950 camperplaatsen verspreid over 27 Europese landen in Europa. Het aantal camperplaatsen groeit hard. Het zijn er momenteel in totaal zo’n 12.000. Dat past niet in één campergids. Daarom ontvang je bij aankoop van de gids ontvang een gratis jaarabonnement op de Camperstop-App. In deze campergids-app staan ze wel allemaal. En je hebt meteen de mogelijkheid om de overnachtingslocaties in de campergids ook online op je telefoon te bekijken. In deze campergids-app staan vaak meerdere foto’s per camperplaats. Je leest er ook talloze reviews van andere camperaars. Een zinvolle aanvulling dus.

De Facile en Route campergids 2021
De Facile en Route campergids 2021

Zorgeloos op pad

In de Facile en Route campergids 2021 kun je alle camperplaatsen vinden op de oude vertrouwde manier. Met deze gids heb je ook komend jaar weer alle overnachtingslocaties in Europa onder handbereik. Nu plannen maken en zo gauw het weer mag en kan zorgeloos op pad. Met deze gids – die vanaf nu verkrijgbaar is – kun je letterlijk alle kanten op.

  • 0 geselecteerde camperstops, 8.230 met impressiefoto, Navteq cartografie, wettelijke voorschriften en toeristische informatie per land.
  • De selectie bevat camperplaatsen uit Albanië, België, Bosnië-Herzegovina, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland.
  • ISBN: 978-90-76080-70-3
  • Verkrijgbaar bij: Camperreiswinkel.nl & Bol.com
  • Verkoopprijs: 26,50 euro, inclusief gratis jaarabonnement Camperstop-App

Via deze link heb je de nieuwe Facile en Route campergids 2021 snel in huis.

Dit bericht bevat een affiliatelink. Koop je via deze link dan ontvangen wij een klein percentage. Dit heeft geen invloed op de prijs voor jou.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur