CamperExpo Houten: koop je kaartje met korting

Marije Onderwaater

Campers zijn booming! Denk je er ook aan om van het vrije camperleven te gaan genieten? Of ben je een enthousiast camperaar en ben je op zoek naar een nieuwe kampeerauto of accessoires? In beide gevallen is de CamperExpo 2022, van 18 tot en met 20 maart in het Utrechtse Houten, echt iets voor jou. En ga je op vrijdag al? Dan kan je zomaar onze vloggende Jos tegen het lijf lopen!

CamperExpo

Je hebt het vast al geraden: op de CamperExpo vind je alles wat met camperen te maken heeft: campers – nieuwe en jong gebruikte van diverse merken –, accessoires, magazines en gadgets. Op het Fietsplein kan je e-bikes testen. Zoek je een leuke bestemming voor een weekend weg of een vakantie? Ook dan kan je in Houten zomaar eens slagen. Wil je zien welke campers onlangs in de prijzen vielen bij de NKC-verkiezing Kampeerauto van het Jaar? Dat kan! De winnaars staan in Houten te shinen.

Allerlei soorten campers in Houten.
Allerlei soorten campers in Houten.

Presentaties op CamperExpo Houten

Op de CamperExpo in Houten kan je dagelijks allerlei presentaties bijwonen. Zo geeft de NKC elke dag diverse presentaties, onder meer over het aanschaffen van een camper, de aankoop van accessoires, mooie camperlocaties, de reisplanning, het waardebehoud van je camper en goed motorgebruik. Het schema vind je hier.

Arie de Ruijter geeft elke beursdag in de ochtend en de middag een presentatie over de aanschaf van een camper. Hierin vertelt hij bijvoorbeeld over de verschillende modellen en indelingen, de kosten van een camper en meer. Arie en zijn vrouw Tineke zijn zelf fervent camperaars en schreven samen het boek ‘Dus u wilt een camper?’.

Camperrijles voor vrouwen

Vrouwen die graag eens achter het stuur van een camper plaatsnemen en dat niet durven – of misschien wel niet mógen? – doen er goed aan een bezoekje te brengen aan de stand van Vrouw rijdt camper. Dit is een initiatief van rij-instructeur Tineke de Ruijter. Zij geeft vrouwen rijlessen om meer vertrouwd te raken met de eigen camper, maar laat ook zien hoe je kan achteruitrijden en inparkeren. Op de CamperExpo Houten kunnen dames alvast een voorproefje nemen. Voorinschrijven is al mogelijk. Hier lees je er alles over.

Natúúrlijk kunnen vrouwen in een camper rijden. Wij (Martine en Marije) doen het ook!
Natúúrlijk kunnen vrouwen in een camper rijden. Wij (Martine en Marije) doen het ook!

Koop je ticket online én met korting

Wil jij je onderdompelen in de wereld van de campers? Koop dan snel een ticket voor de CamperExpo Houten. Let op: tickets gaan per tijdslot en zijn uitsluitend online in de voorverkoop verkrijgbaar. Een kaartje voor de CamperExpo Houten kost 15 euro per persoon. Met de speciale actiecode van Campingtrend krijg je maar liefst 10 euro korting. Gebruik de code CT22 en je betaal slechts 5 euro per kaartje.

www.camperexpo.nl

CamperExpo Houten vindt plaats van vrijdag 18 tot en met zondag 20 maart 2022. De beurs is dagelijks geopend van 9.30 tot 17.00 uur.

En spot jij onze Jos met zijn camera? Vergeet dan niet om hem even gedag te zeggen! Je herkent hem vast wel van ons Campingtrend YouTube-kanaal.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…