Camperbeurs Hardenberg goed voor bijna 8000 bezoekers

Luc Schaepkens

Na een gedwongen pauze kon hij dit jaar weer doorgaan: de twaalfde editie van de Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg. De beurs trok vorig weekend 7.973 bezoekers. Dat zijn ruim 1.700 bezoekers meer dan tijdens de laatste editie in 2019.

Veel bezoekers

“Bijna achtduizend bezoekers, hoe gaaf is dat! Het was lange tijd onzeker of de beurs door kon gaan vanwege corona, maar sinds de zomer stond het licht op groen. Dat dan zoveel mensen weer onze Camperbeurs bezoeken, doet ons enorm goed. Wij zijn ontzettend tevreden”, zeggen Linda de Boer en Marije Pol namens Camperbeurs.

 

 

Camperbeurs besloeg zes beurshallen

Zes beurshallen, gevuld met meer dan tachtig exposanten. Bezoekers die kwamen puur ter oriëntatie of doelgericht op zoek. Pol: “Het publiek was heel divers. We zagen ook veel (jonge) gezinnen, waar voorheen de gemiddelde bezoeker van Camperbeurs Hardenberg toch wat ouder was. We zijn blij dat we ook deze nieuwe generatie camperaars weten te enthousiasmeren om naar de beurs te komen. Dat biedt veel perspectief voor de komende edities van Camperbeurs.”

Naast een goedgevulde beursvloer waren er op alle drie de beursdagen presentaties in het Campertheater, was er een testparcours om (nieuwe) e-bikes uit te proberen en waren er speciale camperrijlessen voor vrouwen. “Deze editie was fantastisch en veel deelnemers hebben op de beurs alweer hun plek geboekt voor 2022. Wij kijken dan ook uit naar deze dertiende editie die zal plaatsvinden op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september”, aldus Pol.

Zin gekregen in een beursbezoek? Lees dan dit artikel over de Kampeer en Caravan Jaarbeurs.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur