Caravan en Camperservice Nederland

Camper en Caravan Service Nederland komt naar je toe!

Martine van Kuler

Een kapotte airco, defecte koelkast of haperend watersysteem in je camper of caravan. Het zijn ongemakken waar je liever niet mee te maken krijgt. Gelukkig is er een redder in nood. Camper en Caravan Service Nederland komt gewoon naar jouw vakantiebestemming in Nederland of België.

Een omvormer die niet doet wat ‘ie moet doen, is knap lastig als je op vakantie bent. Ik weet het uit ervaring. Het caravantoilet trok niet meer door, de waterpompjes weigerden dienst en het licht in de badkamer deed het niet. Wat nu? Ons hele kampement weer inpakken en naar een reparatieservice rijden? Gelukkig was dat niet nodig! Caravanservice Nederland en Camperservice Nederland komen komen namelijk gewoon naar je toe. Als je tenminste in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) of België verblijft.

Camperservice Nederland
Camperservice Nederland

Van alle markten thuis

De monteurs van Camper en Caravan Service Nederland zijn van alle markten thuis. Of het nu gaat om het repareren van koelkasten, kachels, toilet-, gas- of watersystemen, het herstellen van kitnaden of het fixen van elektra.

Is er een probleem met je camper of caravan dat je zelf niet kunt oplossen en heb je deskundige hulp nodig? Neem dan contact op met Caravanservice Nederland of Camperservice Nederland en de monteur komt binnen vijf werkdagen met een goedgevulde servicebus naar je toe. Gewoon op de camping, in de stalling of thuis voor de deur. In de meeste gevallen lukt het om het probleem meteen te verhelpen.

Caravan en Camperservice Nederland
Caravan en Camperservice Nederland

Geen verrassingen met Camper en Caravan Service Nederland

Een monteur die naar jou toekomt, dat klinkt prijzig. Toch kom je bij Camper en Caravan Service Nederland niet voor verrassingen te staan. Vooraf krijg je namelijk een duidelijke offerte, voorzien van datum en tijdstip. Pas nadat jij akkoord hebt gegeven, wordt de afspraak ingepland. Je hoeft dus niet continu op de uitkijk te staan. En dankzij de prijsindicatie weet je meteen of je nog uit eten kunt in dat luxe restaurant of dat voor de rest van de vakantie water en brood op het menu staat.

Camper en Caravan Service Nederland
Camper en Caravan Service Nederland

Gasslangen, zonnepanelen en meer

Gelukkig zijn niet alle problemen acuut. Ontdek je tijdens je vakantie dat de kitnaden van het dakluik binnenkort aan vervanging toe zijn? Gaat het opdraaimechanisme van de luifel niet meer zo soepel? Of kijk je jaloers naar de zonnepanelen van je campingburen? Maak dan ná de vakantie een afspraak bij Camper en Caravan Service Nederland.

Ben je benieuwd welke diensten Camper en Caravan Service Nederland allemaal aanbiedt? Klik dan op onderstaande buttons.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!