Camperland_Forster

Camperland nu ook dealer van Forster en Karmann

Martine van Kuler

Camperland was al dealer van de merken Eura Mobil, Burstner en Adria, maar daar komen er nu nog twee bij. De camperspecialist uit het Brabantse heeft ook de merken Forster en Karmann aan zijn portfolio toegevoegd.

Camperland verkoopt, verhuurt en onderhoudt al jaren campers van de merken als Bürstner, Adria en Eura Mobil. Met de toevoeging van Forster en Karmann heeft de klant een nóg bredere keuze uit diverse merken, modellen en prijsklassen. 

Karmann en Forster

Campermerken Karmann en Forster behoren – net als Adria en Eura Mobil – tot de Trigano Groep. “Maar er zijn wel degelijk flinke verschillen tussen de vier merken”, vertelt Camperland-vestigingsmanager John Kools. “Waar Eura Mobil het hogere segment bedient, zijn Forster en Karmann een stuk toegankelijker geprijsd. Door de verbreding van ons portfolio kunnen we een veel groter deel van de markt bedienen. Een ander voordeel is dat we de enige officiële partner in Nederland zijn van Eura Mobil, Forster en Karmann. We onderhouden actief korte lijnen met de fabrikanten, waardoor we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn.”  

Forster_camper
Ook voor een Forster kun je vanaf nu bij Camperland terecht.
Forster_camper
Ook voor een Forster kun je vanaf nu bij Camperland terecht.

Nieuwe werkplaats voor Camperland

De camperspecialist is nu druk bezig om de vestiging in Herpen voor te bereiden op de komst van de twee nieuwe merken. John Kools: “We zijn een compleet nieuwe, hypermoderne werkplaats aan het bouwen. Ons personeel wordt in- en extern opgeleid, zodat ze alles van de nieuwe merken afweten.” 

Binnenkort kun je de campers van Forster en Karmann live aanschouwen bij Camperland. “In de eerste week van april plannen we een grote open dag en een paasshow. In onze showroom presenteren we naast de nieuwste modellen ook jong gebruikte occasions. Binnenkort staat hier in Herpen een nog groter assortiment met onze verschillende merken en modellen, waardoor we voor elk budget een passende camper hebben, van buscamper tot integraal.” 

Meer weten over camperspecialist Camperland? Klik dan op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!