Nieuw: Supersonic is de luxe integraalcamper van Adria

Martine van Kuler

De Sloveense camper- en caravanfabrikant Adria presenteerde eerder vandaag de nieuwste aanwinst: de luxe integraalcamper Supersonic, een naam die hoge verwachtingen schept.

Supersonic

Adria had al de Sonic, een camper op basis van de Fiat Ducato. Nu komt daar het nieuwe topmodel Supersonic bij: een luxe integraal op basis van de Mercedes Sprinter.

Supersonic is stijlvol van binnen en van buiten

De Supersonic heeft een opvallend nieuw ontwerp. We zien pure lijnen en een aerodynamische stijl. De herkenbare Adria-uitstraling met zilveren aluminium exterieur integreert naadloos met het Mercedes-Benz basisvoertuig. De achterwand is voorzien van luchtgeleider profielen, een achteruitrijcamera en multifunctionele HELLA led-verlichting.

Opvallend aan deze integraalcamper van Adria is ook de brede toegangsdeur van 65 centimeter met verborgen scharnieren, tweepuntsvergrendeling, getint raam en opbergvakken.

Binnenin zien we een lage scheidingswand en L-vormige dinette of face-to-face zitgroep. De zittingen zijn voorzien van een nieuw stiksel.

De Supersonic komt er in vier indelingen en heeft een vanafprijs van 165.000 euro. Binnenkort lees je op Campingtrend meer details over dit nieuwe paradepaardje van Adria.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!