Cadeautip: met de Snowflake multitool lukt (bijna) alles

Luc Schaepkens

Nog snel een cool cadeau scoren? Wat dacht je van de superhandige Snowflake? Met deze multitool in de vorm van een sneeuwvlok heb je een complete gereedschapskist bij de hand.

Snowflake: van flesopener tot ringsleutel

Het is ongelooflijk wat je met de Snowflake allemaal kunt. Hij heeft maar liefst achttien verschillende functies en is toch heel compact. Deze multitool is zo’n 5 centimeter in doorsnede. Past dus prima in je broekzak. Liever als sleutelhanger gebruiken? Dat kan ook! Of je hangt hem in de kerstboom om iemand te verrassen. Deze multitool draait schroeven vast, maar kan ook dienst doen als flessenopener. En je kunt hem gebruiken als steek- en ringsleutel om van alles en nog wat te repareren. Van fiets tot snowboard en van campingstoel tot het loszittende deurtje van de keukenkast. Met deze multitool zit je nooit zonder gereedschap.

De Snowflake is verkrijgbaar in het zilver, goud en zwart. Leuk om weg te geven, maar ook om jezelf een plezier mee te doen. Hij zit in een fraai doosje. De multitool is nu afgeprijsd van 22,95 euro voor 13,95 euro. Tijdens de kerstactie koop je er twee voor 24,90 euro. Bestel hem hier.

Nog veel meer multitools

Uiteraard zijn er heel wat meer multitools. In de vorm van een zakmes in een retro Volkswagen-look bijvoorbeeld. Die is er voor nog geen 25 euro. Of als uitklapbaar tangetje in een leren houder met maar liefst 27 verschillende functies. Kwaliteit van het merk Victorinox. Met een bijpassend prijskaartje van 124 euro. Deze multitools en nog heel veel meer kun je vinden via deze link.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur