Cadeautip: horloge of ander hebbeding uit Hymer-collectie

Luc Schaepkens

Op zoek naar een leuk cadeau dat een kampeerlink heeft? Neem dan eens een kijkje in de Hymer-collectie. Die omvat onder meer een jack, handtas, handdoek, cap of t-shirt van Hymer. Maar ook een speelgoed-Hymer of een horloge.

Hymer-collectie: exclusieve hebbedingen

  • Neem het horloge van Hymer. Dat is geen bestaand klokje waar het woord Hymer is opgeplakt. Nee, dit horloge is speciaal voor Hymer ontworpen. Het is dus ook nergens anders te koop. Het horloge annex chronograaf is modern – mooi blauw – en ziet er cool uit. De exclusiviteit zie je terug in de prijs. Dit horloge kost namelijk 262 euro.
  • Een mooie handdoek met het Hymer-logo. Natuurlijk in het blauw. Een Wellness-Handtuch is een grote handdoek en een Gästehandtuch is een kleine handdoek. Ze kosten respectievelijk 39 en 9,75 euro.
  • Een emaillen koffiemok met leuke opdruk. Op de mok staat ‘Caravan since 1957’ en een afbeelding van een Eriba-caravan. Voor 15 euro ligt hij onder de boom.
  • De Modern Comfort B-klasse als speelgoedauto. Met twee poppetjes, stoeltjes, een fiets, kano en bbq. Allemaal in 1 op 24 nagemaakt. Leuk voor de (klein)kinderen. Hij kost 34,10 euro (foto boven het artikel).

In de Hymer-collectie vind je nog veel meer hebbedingen. Een leuke cap, hip t-shirt of mooie sleutelhanger bijvoorbeeld. Maar ook warme jacks en zelfs een elektrische onderdeken. Ook tassen in verschillende maten, paraplu’s en zelfs badjassen. En allemaal van een goede kwaliteit en mooi om te zien. Een leuke cadeautip voor een eigenaar van een Hymer-camper of een Eriba-caravan. Alles bekijken? Ga dan naar onderstaande site.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur