Cadeautip: Brew Monkey bierbrouwpakket onder je boom

Luc Schaepkens

Een bezoek aan de kerstmarkt zit er dit jaar niet in. Wil je toch iets leuks doen in kerstsferen? Brouw dan je eigen kerstbier. In het Brew Monkey bierbrouwpakket zit alles wat je daarvoor nodig hebt.

Bierbrouwpakket: origineel cadeau

Geen kerstmarkten om te bezoeken. Geen familie over de vloer. Niet naar de skipistes. Oftewel, we hebben tijd over in de decembermaand. En dat komt goed uit, want dan kun je eindelijk zelf bierbrouwen. Met het Brew Monkey Basis Startpakket kun je direct aan de slag. Gewoon in je eigen keuken. Maar pas op, voordat je het weet heb je er een nieuwe hobby aan overgehouden. Want het lekkerste bier, dat brouw je zelf! Er zijn verschillende pakketten om uit te kiezen. Zoals Basis, Plus, Compleet, Luxe en Premium. Deze starterspakketten komen in zes verschillende bierstijlen. Je kunt kiezen uit Wit, Weizen, Blond, Dubbel, Tripel en IPA.

Ieder starterspakket bevat minimaal een vergistingsemmer met tapkraan, een waterslot en de afgemeten hoeveelheid mout, hop en gist. Daarnaast zijn er diverse uitbreidingen beschikbaar met handige tools die je kan gebruiken bij het brouwen. Een volgende keer volstaat een los ingrediëntenpakket. Bij het bierbrouwpakket zit een handleiding en een video. Je kunt je vragen ook stellen via WhatsApp en Messenger. Er is zelfs een Facebook-groep waar je lid van kunt worden voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen. Je kunt een Brew Monkey-pakket natuurlijk ook aan jezelf cadeau geven.

Vandaag voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Kijk hier voor alle info.

Een biertje smaakt het best als het koud is. Een koelbox komt dan prima van pas.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur