Bürstner Premio Life 2022: twee nieuwe indelingen

Martine van Kuler

De Bürstner Premio Life is al jaren een populaire instapcaravan. Compact, compleet en toch scherp geprijsd. Voor modeljaar 2022 is het interieur gemoderniseerd én zijn er twee indelingen bijgekomen.

Bürstner

Bürstner bracht de Premio Life in 2017 op de markt. Er bleek behoefte aan de compacte lichtgewicht caravan. Niet verwonderlijk, want de Premio Life biedt veel ruimte en comfort tegen een scherpe prijs. Dat maakt het een aantrekkelijke caravan voor zowel 50-plussers als gezinnen. Hij was er al in vier indelingen, maar met ingang van modeljaar 2022 zijn daar nog twee varianten bijgekomen: de 415 TK en de 480 TS.

Familiecaravan: Premio Life 415 TK

Met vijf mogelijke slaapplaatsen is deze Bürstner Premio Life 415 TK bij uitstek geschikt voor gezinnen. Achterin is een stapelbed geplaatst dat eventueel kan worden uitgebreid met een derde bed. De zitgroep is om te bouwen tot een tweepersoonsbed.

Hoewel deze 415 TK compact is, heeft hij bijzonder veel opbergruimte. De vakantiegarderobe van een heel gezin, spelletjes, boeken, het kan allemaal mee. Ook de standaard koelkast is ingericht op het gezinsleven. De inhoud is namelijk 142 liter, dus je hoeft niet per se iedere dag boodschappen te doen.

Veel slaapcomfort in de Premio Life 480 TS

Deze 2022-indeling biedt een groot slaapcomfort. Achterin dit nieuwe compacte model is namelijk een groot kingsizebed geplaatst van 1.60 bij 2 meter. Ook hier is de zitgroep om te bouwen tot een derde slaapmogelijkheid.

Aan de voorkant is een kleine kitchenette geplaatst en tegenover het zitgedeelte bevinden zich de compacte badkamer, een koelkast en een kledingkast. Ook de 480 TS is voorzien van bijzonder veel opbergruimte. Handig!

Overal thuis met Bürstner

Het handelsmerk van Bürstner is het ‘wohnfühlen’-principe, wat inhoudt dat de producten huiselijke gezelligheid uitstralen. Dat ‘overal thuis’-gevoel is ook doorgevoerd in de Premio Life-serie. De lijn is voorzien van de nieuwste interieurtrends. De kleuren zijn Bronze, Sand, Cappuccino en Sepia en de lichtgekleurde kastdeuren hebben een moderne metallic streepprint in combinatie met een eiken afwerking. De tafelbladen zijn cacaokleurig. Kortom, de caravans ogen ruimer en gezelliger.

Compacte caravan tegen een scherpe prijs

Bürstners hoofd productmanagement Markus Pangerl is ervan overtuigd dat de nieuwe indelingen het succes van de Premio Life zullen voortzetten. “We zien momenteel op de markt een grote vraag naar compacte, lichtgewicht caravans die veel ruimte en comfort bieden. Deze caravans zijn ideaal voor compacte trekauto’s. En voor een scherpe prijs.”

Zo is de 415 TK verkrijgbaar vanaf 16.780 euro. De 480 TS is er vanaf 16.990 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!