Bürstner Copa buscamper al 1000x gebouwd: compacte camper populair

Jos Mark

Hoewel de Bürstner Copa buscamper nauwelijks een jaar geleden werd geïntroduceerd, tikt de productie nu al de duizend stuks aan. Dit is veel meer dan de fabrikant uit Kehl had verwacht.

Copa rolt

De Copa rolt van de band in het Franse Wissembourg. Die fabriek bevindt zich op circa 75 kilometer van Bürstners thuishaven in Kehl.

BÜRSTNER COPA BUSCAMPER OVERTREFT VERWACHTINGEN

De Bürstner Copa buscamper ging in januari 2021 in productie. Het geplande productieaantal was aanzienlijk lager dan het aantal dat nu al is bereikt. De reden voor dat succes ziet het merk in de populariteit van multifunctionele en compacte recreatievoertuigen. De Copa C500 past perfect in die categorie. Doordeweeks een personenauto om de kinderen mee naar school te brengen en in het weekend voor die campingtrip in het bos. Of als basis voor je volgende mountainbike trail.

Slaapplaats voor vier personen
Slaapplaats voor vier personen

MULTIFUNCTIONELE ALLROUNDER

Een Bürstner Copa buscamper is dus geschikt voor dagelijks gebruik en als weekend- of vakantieverblijf. Dankzij het hefdak kun je vier personen een slaapplek bieden. De keuken en koelbox voorzien in de behoefte van de inwendige mens. Door de modulaire rails die in de bodem zijn verwerkt, kun je stoelen plaatsen of ze thuis laten. De bank transformeer je eenvoudig tot tweede bed of zitplaats voor de kinderen tijdens de rit. Natuurlijk kun je de ruimte ook gebruiken om grote spullen te vervoeren.

Meer over de Bürstner Copa buscamper lees je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

jos-mark

Jos Mark

Eigenaar Campingtrend

Jos kampeert van jongs af aan. Tegenwoordig met echtgenote Ineke en hond Noa in een camper Carthago C-Tourer 145 RB LE.