Buitenkleden voor op de camping

Marije Onderwaater

Handig én leuk: een buitenkleed voor op de camping. Buitenkleden zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten, kleuren en prints. We zetten een paar exemplaren op een rij.

MaximaVida buitenkleed camping
MaximaVida buitenkleed camping

MaximaVida buitenkleed Rio in groen-geel

Groot buitenkleed in de kleuren groen en geel, gemaakt van gerecycled plastic. Het is 2,70 meter lang en 1,80 meter breed, en makkelijk schoon te maken. Je rolt hem zo op om ergens mee naartoe te nemen. Dit zomerse kleed is ook verkrijgbaar in andere kleuren en afmetingen.
Het MaximaVida buitenkleed Rio kost 105 euro en is onder meer hier te koop.

Bo-Camp buitenkleed rond
Bo-Camp buitenkleed rond

Bo-Camp Urban Outdoor buitenkleed rond

Wil je geen rechthoekig kleed? Kies dan voor dit ronde buitenkleed met grafisch decor van Bo-Camp Urban Outdoor. Het kleed heeft een diameter van 2 meter, en is zowel waterdicht als schimmelbestendig. Beide kanten zijn te gebruiken. Dankzij de handige draagtas neem je het kleed makkelijk mee.
Het ronde buitenkleed van Bo-Camp Urban Outdoor kost 34,96 euro en is onder meer hier te koop.

Aledin Carpets
Aledin Carpets

Aledin Carpets kleed voor binnen en buiten

Echt anders dan anders is dit kleed van Aledin Carpets, dat zowel binnen als buiten is te gebruiken. Dit kleed met dierenprint heeft een sisal-look, maar is gemaakt van polypropyleen. De afmeting is 2,35 x 1,60 meter en is ook met andere bijzondere prints verkrijgbaar.
Dit buitenkleed van Aledin Carpets kost 79,95 euro en is onder meer hier te koop.

Fora Edge Naturel buitenkleed camping
Fora Edge Naturel buitenkleed camping

Buitenkleed Fora Edge Nature in jute-look

Dit buitenkleed Fora Edge Naturel van het merk Fraai lijkt gemaakt van jute, maar is van polypropyleen. Hierdoor is dit kleed heel geschikt voor gebruik op de camping of in de tuin. Het kleed is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waaronder dit exemplaar van 1,70 x 1,20 meter.
Het buitenkleed Fora Edge Naturel kost 54,95 euro en is onder meer hier te koop.

Gadgy kleed camping
Gadgy kleed camping

Gadgy vloerkleed met zwart-wit print

De grafische zwart-wit print doet het goed op buitenkleden. Ook dit exemplaar van Gadgy is ermee bedrukt. De ene kant van het kleed is zwart-wit en de andere kant wit-zwart. Dit buitenkleed heeft een afmeting van 2,70 x 2,00 meter en is gemaakt van het weersbestendige polypropyleen.
Het zwart-wit buitenkleed van Gadgy kost 42,95 euro en is onder meer hier te koop.

Kitsch Kitschen Tara
Kitsch Kitschen Tara

Kitsch Kitchen vloermat Tara

Dit gebloemde kleed van Kitsch Kitchen zorgt voor sfeer bij je tent, vouwwagen, caravan of camper. Het heeft een afmeting van 1,20 x 1,80 meter en is 2 centimeter dik. Omdat het kleed gemakkelijk is op te rollen, neem je het ook zo mee naar het strand of het park. Gemaakt van gerecycled plastic.
Kitsch Kitchen vloermat Tara kost 59,95 euro en is onder meer hier te koop.

Liever een lamp?

Ben je niet op zoek naar een buitenkleed, maar zoek je een gezellig lampje voor op de camping? Kijk dan eens hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…