Buscamper

Broekhuis neemt Leaf Campervans over en organiseert CamperFair

Martine van Kuler

Broekhuis timmert aan de weg in de kampeerbranche. Nadat de dealerholding eerder dit jaar de Gelderse Camper Centrale overnam, is het nu de beurt aan Leaf Campervans uit Baarn.

Leaf Campervans voor nieuwe en bestaande campers

Leaf Campervans is gespecialiseerd in de bouw van buscampers en het aanpassen van reeds bestaande modellen. Alles naar de wens van de klant. Wil je een hefbed in je buscamper? Staat het interieur je niet aan? Of rijdt hij niet zo lekker als je had gehoopt? Leaf Campervans weet raad, dus dat Broekhuis zijn oog heeft laten vallen op het Baarnse bedrijf verbaast ons niet.

Broekhuis breidt uit

Het familiebedrijf Broekhuis is al sinds 1932 werkzaam in de mobiliteitsbranche. Inmiddels heeft het onder meer 67 dealervestigingen, 19 automerken, een leasemaatschappij en 15 autoschadeherstelbedrijven onder zijn hoede. Begin dit jaar zette Broekhuis zijn eerste schreden in de camperbranche met de overname van Gelderse Camper Centrale uit Barneveld. Blijkbaar smaakte het naar meer, want sinds 1 juni behoort Leaf Campervans dus ook tot het portfolio van het bedrijf.

Broekhuis CamperFair
Broekhuis CamperFair

CamperFair op 2 juli

Het bedrijf lijkt er helemaal voor te gaan, want speciaal voor camperliefhebbers organiseert Broekhuis op zaterdag 2 juli een CamperFair. Tijdens dit evenement kun je kennismaken met de nieuwste campermodellen van Hymer en Bürstner, maar ook met de nieuwste campergadgets en accessoires. Naast campers van de Gelderse Camper Centrale zijn er stands van ACSI, NKC, Thule, Zero Steps, De Vrijbuiter, Memo Europe, Bear Lock, Roordink rijopleidingen, Super B, Ekowax, HPC Hydraulics, Campenaer, Prins Watersport en Weber. De CamperFair vindt tussen 10.00 en 16.00 uur plaats op het landgoed van de Broekhuis Holding in Putten. Op de website van Broekhuis kun je je aanmelden voor de CamperFair.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!