Marleen Brekelmans en Lotte Jongepier

Nieuw boek: Ultiem buitengeluk – Kamperen & logeren in de natuur

Martine van Kuler

In Nederland en België vind je veel unieke kampeer- en logeerplekken. Marleen Brekelmans en Lotte Jongepier schrijven erover in 'Ultiem buitengeluk – Kamperen & logeren in de natuur'. Het nieuwe boek staat bovendien vol prachtige foto's, waardoor je gegarandeerd in een vakantiestemming komt.

Doet de titel Ultiem Buitengeluk een belletje rinkelen? Dat zou kunnen, want het boek is een vervolg op Buitengeluk uit 2020. In Ultiem Buitengeluk vind je een aantal gouwe ouwen uit het eerste deel terug, maar bovenal laten de schrijfsters nieuwe unieke kampeerplekken zien.

Ultiem buitengeluk – Kamperen & logeren in de natuur

Overnachten in de natuur geeft veel mensen het gevoel van ultieme vrijheid. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? In Ultiem buitengeluk – Kamperen & logeren in de natuur staan maar liefst vijftig fijne campings in Nederland en België waar je het liefste vandaag nog je tent, caravan, busje of camper neerzet.

Heb je geen eigen kampeermiddel tot je beschikking, dan kun je er gewoon een huren. In het boek staan voorbeelden van toffe kampeermiddelen, zoals een Volkswagen-busje en een Land Rover met daktent. En ga je helemaal voor het gemak, dan laten de schrijfsters Marleen en Lotte je zien welke andere mogelijkheden er zijn. Van boomhut tot tiny house; overnachten in de natuur kan op zoveel manieren.

Ultiem buitengeluk – Kamperen & logeren in de natuur
Ultiem buitengeluk – Kamperen & logeren in de natuur

Bijzondere plekjes en bijzondere campings

Auteurs Marleen Brekelmans en Lotte Jongepier weten waar ze het over hebben. Marleen geeft op bijzonderplekje.nl al sinds 2010 tips voor een dagje uit of nachtje weg. En Lotte Jongepier tipt op bijzonderecamping.nl fijne campings, glampings en kampeermiddelen.

Het boek Ultiem buitengeluk – Kamperen & logeren in de natuur van uitgeverij Kosmos verschijnt op dinsdag 17 januari en kost 20 euro. Je koopt het onder meer via bovenstaande websites of bol.com.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!