Boek: Bucketlist eropuit in Nederland en de Zoete Zusjes

Luc Schaepkens

Op vakantie in Nederland? Dat is mooi. Er zijn genoeg leuke uitjes die je niet wilt missen. Ze staan in het boek 'Bucketlist erop uit in Nederland'. En – voor onderweg – een spannende vakantie voor de Zoete Zusjes.

Vakantie in Nederland met tips en inspiratie

Door omstandigheden gaan we er wat meer op uit in eigen land. Natuurlijk hopen we later dit jaar weer de grens over te kunnen. Want we willen het Italiaanse eten of de Franse zon niet al te lang missen. Gelukkig valt er in Nederland ook veel te ontdekken. Meer dan je zou denken zelfs. Ga bijvoorbeeld linksaf waar de massa rechtsaf slaat. In het boek Bucketlist erop uit in Nederland staat allerlei uitjes. Welke dorpjes of stadjes mag je écht niet missen en wat kun je er doen? Sloep varen, loopfietsen, wijn proeven of wildplukken: deze belevenissen maken een dagje uit onvergetelijk. Uitrusten van een wandeling doe je in de leukste thee- en pluktuinen. Verder vind je in deze gids overnachtingsadresjes die je eigenlijk het liefst geheim wilt houden. Een dag, een weekend of een week: je vindt meer dan genoeg tips en inspiratie. Met dit boek is je volgende vakantie in Nederland er eentje om nooit te vergeten.

Bucketlist erop uit in Nederland | De mooiste plekjes en leukste tips | Marleen Brekelmans | 9789043922661 | 20 euro Verschijnt op 7 april 2021

Via deze link kun je alvast een exemplaar van ‘Bucketlist eropuit in Nederand’ reserveren.

Leesboek mee voor de kids?

Vakantie in Nederland en een leesboek mee voor de kids? Die kunnen dan na de picknick of als ze moe zijn van het spelen even wegdromen in een spannend vakantieverhaal. De Zoete Zusjes gaan op vakantie, maar waarnaartoe? En hoe? Iedereen wil iets anders. Mama wil lezen, papa wil fietsen, Bram wil voetballen en Saar en Janna hebben zin in spannende avonturen. Met de auto en de boot reizen ze naar een prachtig eiland. Met oude vuurtorens, zeehonden, schelpenpaadjes, geheime toverdranken, flessenpost en een vreemde strandjutter wordt het al snel een vakantie om nooit te vergeten.

De Zoete Zusjes gaan op vakantie | Hanneke de Zoete | 9789043922760 | 13,99 euro | Verschijnt op 20 april 2021

Via deze link kun je alvast een exeplaar van ‘De Zoete Zusjes gaan op vakantie” reserveren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur