Black Friday kamperen

Black Friday kamperen: doe er je voordeel mee

Marije Onderwaater

Schaamteloos je winkelmandje volgooien op Black Friday is tegenwoordig niet echt meer 'done'. Maar heb jij nog iets nodig voor je kampeeruitzet of wil je een camping boeken? Dan is dit wel hét moment om te kijken of je dat met korting kunt doen. Daarom een Black Friday 'kamperen'-lijstje voor 2022. Ook vertellen we je meer over Green Friday.

Black Friday kamperen: campingmeubilair, kampeermiddelen, accessoires en meer

Campwerk
Geen Black Friday, maar een Black Week bij Campwerk. T0t 28 november krijgen kampeerders 10% korting op alles. Dus daktenten, tenttrailers en kampeeraccessoires. Dat scheelt behoorlijk!
Op de website van Campwerk lees je er alles over.

Daktent.nl
Demonstratiemodellen, ex-verhuurtenten en tweedehands daktenten koop je tijdens de Black Friday-dagen met flinke korting bij Daktent.nl. Meer weten? Check de site.

Gimeg
Op enkele honderden producten geeft Gimeg Black Friday kamperen-korting. Denk bijvoorbeeld aan campingstoelen en -tafels van Travellife en Westfield, powerpacks van Mestic, een disselslot van AL-KO, en producten van Dometic en Thetford.
Website Gimeg

Obelink
Dakluiken, tafels, stoelen, oventjes, verlichting en tenten; je kunt het zo gek niet bedenken of Obelink heeft er een Black Friday-deal voor. Kijk snel of er iets van jouw kampeerverlanglijstje tussen zit.
Website Obelink

The North Face
Profiteer van 25% korting op alles bij besteding van meer dan 200 euro. Kijk bijvoorbeeld eens naar slaapzakken en tenten. Check de website.

Bergfreunde
Tot en met 28 november kun je op Bergfreunde.nl terecht voor leuke outdoordeals tijdens de Black Outdoor Days. Tijdens verschillende acties staan steeds andere producten centraal. Zo vind je er een ruim assortiment outdoorkleding met korting. Bekijk hier alle acties.

ACSI
Rond Black Friday krijg je 50% korting op een ACSI FreeLife-abonnement. Het jubileumnummer van het magazine krijg je er gratis bij.
Website ACSI FreeLife

Wehkamp
Ook het grote onlinewarenhuis strooit met Black Friday-kortingen op kampeeraccessoires. Zo wordt de Bo-Camp relaxstoel Wembley aangeboden voor 120,21 i.p.v. 184,95 euro. Redwood slaapmat Stretch Limousine kost geen 249,95 maar 189,99 euro en ook op geselecteerd eCrespo vouwbedden krijg je korting. Via deze link kom je bij Wehkamp.

Soellaart Outdoor & Wintersport
Op bijna de hele collectie (en die is uitgebreid) Soellaart Outdoor & Wintersport krijg je 15 % korting.

Vrijbuiter
Wil jij je campingservies uitbreiden? Kijk dan op de site van de Vrijbuiter waar je deze dagen korting krijgt op onder meer campingservies, bijvoorbeeld van Mepal. Maar wie zien ook een Nomad-slaapmat die van 139,99 naar 97,99 euro is afgeprijsd. Vrijbuiter geeft ook korting Jack Wolfskin en Fjällräven, ook op de populaire Kånken-rugtassen. Check alle aanbiedingen hier.

Bergzeit
Zoek je nog outdoorkleding? Bij Bergzeit krijg je de hele week minimaal twintig procent korting.

De Tentenwinkel
Een TotalCool-energiestation, een caravanhoes, een zonnepaneel, tenten, buitenkleden en nog veel meer kampeerproducten kun je de komende dagen met kortingen tot 50% bestellen bij De Tentenwinkel. Alle deals en voorwaarden vind je op de website.

Kampeerwereld Hendriks
Wil jij deze zomer kamperen in een (opblaasbare) tent van bijvoorbeeld Bardani, Coleman of Vaude? Kijk dan eens bij de Black Friday-aanbiedingen van Kampeerwereld Hendriks. De winkel heeft ook aanbiedingen op onder meer accessoires en outdoorkleding.

Bol.com
Voor kampeeraanbiedingen kun je prima bij Bol,com terecht. Zo kun je er met korting wijnglazen van Bo-Camp kopen, kampeermeubilair en nog veel meer.

Campings met korting

Vacanceselect
Van Black Friday 25 november tot en met Cyber Monday 28 november 2022 krijg je bij Vacanceselect tot 40% korting op je verblijf van minimaal 7 nachten en maximaal 21 nachten. Hiervoor gebruik je de code TENT-40. De korting is geldig voor aankomsten van 1 mei 2023 tot en met 1 juli 2023 op geselecteerde campings en niet met Pinksteren.
Alle voorwaarden staan op de Vacanceselect-website.

RCN Vakantieparken
Heb je vakantieplannen voor de komende maanden? Ga dan naar de website van RCN Vakantieparken, waar je 30% Black Friday-korting krijgt. Dan moet je wel vóór 1 december boeken. De korting geldt op verblijven tot 31 maart 2023 en is – met uitzondering van drie parken – ook geldig in de kerstvakantie. Op de site kan je ook nog eens aan een rad draaien voor leuke prijzen.

Eurocamp
Klinkt een week in een stacaravan voor  229 euro je als muziek in de oren? Kijk dan op de website van Eurocamp. De aanbieding is geldig in het voorseizoen.

Sandaya Campings
Op Black Friday 2022 biedt Sandaya 30% korting, ongeacht de bestemming en de verblijfsduur. Het aanbod omvat maar liefst 44 campings in heel Europa, maar je krijgt slechts 96 uur om de knoop door te hakken. Op de website van Sandaya lees je er meer over.

Yelloh Village
Reserveer nu je vakantie voor 2023 en krijg direct tot 10%* korting met de vroegboekdeal. Bovendien zijn voor alle gemaakte boekingen de reserveringskosten gratis. Deze vroegboekdeal geldt trouwens niet alleen op Black Friday, maar tot en met 31 december 2022. Hier lees je de voorwaarden.

Vacansoleil
Dit is geen Black Friday-deal, maar een WK deal. En omdat een deal een deal is, zetten we hem er toch bij. Boek je tijdens het WK – tot 2 december – jouw 2023-vakantie bij Vacansoleil? Dan krijg je er een gratis mini-vakantie bij. Bekijk hier de voorwaarden.

Europarcs
Tot en met maandag heeft Europarcs iedere dag een andere aanbieding. Je vindt ze op deze website. Wees er snel bij, want de aanbieding is echt maar één dag geldig.

Campercontact
Bij camperaars is Campercontact, het platform met camperplaatsen, camperroutes en meer, welbekend. Gebruikers van Campercontact PRO kunnen nu gebruikmaken van een aantrekkelijke aanbieding: bij aankoop van een van de negen uitgestippelde camperroutes, krijgen ze één extra route gratis. De actie is geldig tot en met 28 november. Lees hier alle details.

Green Friday
Green Friday

Duurzaamheid op Green Friday

Black Friday staat steeds meer voor overconsumptie en alle gevolgen van dien. Daarom doen meerdere winkels niet meer mee aan deze dag, die is overgewaaid uit de Verenigde Staten. We noemen er een paar:

Bever Sport
Geen Black Friday maar: For Future Fridays. Op vrijdag 25 november kunnen Bever Sport Buitenvrienden – dat kan je kosteloos worden – outdoorkleding en schoenen gratis laten repareren. Daarvoor gelden wel enkele regels, zoals een maximum van twee stuks per persoon en de kleding moet schoon en gewassen zijn. Hier lees je er alles over.

Decathlon
Ook Decathlon denkt aan de toekomst én het milieu. Het bedrijf heet tijdelijk nolhtaceD. Inderdaad, dat is Decathlon omgedraaid. De visie? Decathlon is tijdelijk klant van jou. Ruil jouw sportproduct(en) die je niet meer gebruikt in voor een cadeaubon. Vervolgens worden deze producten verkocht als Tweede Kans-product. Op deze website lees je er meer over.

ANWB
Het lijkt een trend, want ook de ANWB laat een tegengeluid horen. Geen Black Friday, maar Green Friday. Op deze dag zijn er geen extra kortingen naast de vaste ledenprijs. Wél plant de ANWB in samenwerking met Trees for All bomen in het Green Friday Forest.

Nomad
Voor alle bestellingen boven de 30 euro tot en met 28 november plant Nomad een boom in het Green Friday Forest, net als de ANWB dus.

Karsten Tenten
Tot en met zaterdag 26 november – je moet dus een beetje snel zijn – is het nog Reparatieweek bij Karsten. Tijdens deze Black Repair Week kun je op afspraak een reparatie inplannen. Op de site vertelt Karsten er meer over.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…