Black Friday kamperen 2023

Black Friday kamperen-acties 2023 én Green Friday

Marije Onderwaater

Mis je nog iets in je kampeeruitzet? Of wil je alvast een camping boeken? Dan is Black Friday een mooi moment om hier iets op te besparen. Dit is een Black Friday 'kamperen'-lijstje voor 2023. Vind je deze dag he-le-maal niks? Lees dan vooral verder, want dan is Green Friday misschien iets voor jou.

Black Friday kamperen: campingmeubilair, kampeermiddelen, accessoires en meer

Obelink
Een tafel, een kookstel, een disselhoes of een slaapmat. Dit is slechts een greep uit de artikelen die Obelink met Black Friday aanbiedt. Op de site vind je alle aanbiedingen.
Obelink

Bergfreunde
Net als vorig jaar heeft Bergfreunde de Black Outdoor Days. Nog tot en met 27 november kun je hier terecht voor aantrekkelijke outdoordeals. Elke dag start een nieuwe actie waarbij steeds andere producten centraal staan.
Bergfreunde

Campwerk
Het is Black Week bij Campwerk. Tijdens deze week kun je profiteren van mooie kortingen. Fijn als je nog iets nodig hebt voor je kampeeruitrusting!
Campwerk

Daktent.nl
Zoek je een kookkist, een koelkast of een daktentuitbreiding? Dat treft! Daktent.nl biedt nog tot en met 26 november 15% korting op alle accessoires.
Daktent.nl

The North Face
Klinkt 30% korting op producten boven de 200 euro je als muziek in de oren? Kijk dan snel op de site van The North Face.
The North Face

Plutosport
Ben je graag actief bezig tijdens je kampeervakantie? Dan heb je wel de juiste gear nodig! Bij Plutosport kun je nu met korting bijvoorbeeld wandelkleding en -schoenen aanschaffen. Handig als je van plan ben om het Pieterpad te lopen.
Plutosport

Vrijbuiter
Het is Give Back Friday bij Vrijbuiter. Koop je nog tot en met 29 november een nieuwe winterjas uit de collectie, dan krijg je 40 euro korting als je je oude jas inruilt. Vrijbuiter zamelt de jassen in en levert ze in bij GAiN (Global Aid Network).
Vrijbuiter

Bergzeit
Deze online bergsportwinkel heeft ook fijne outdoorkleding. Handig tijdens het kamperen! Bergzeit geeft nog tot en met 27 november 15% korting op aankopen vanaf 150 euro. Ook zijn er Black Deals.
Bergzeit

Soellaart Outdoor & Wintersport
Kampeerstoelen, campingservies, accessoires en nog veel meer kampeerartikelen vind je in de webshop van Soellaart Outdoor & Wintersport. Tot en met 27 november kan je hier profiteren van kortingen van 15 tot 40%.
Soellaart

De Jong Kampeer & Recreatie
In Hillegom-De Zilk heeft De Jong Kampeer & Recreatie tot en met 24 november enkele mooie aanbiedingen, waaronder korting op stoelen, wandelschoenen, luifels en voortenten. En bij aankoop van geselecteerde Bürstner-, Hobby- of Fendt-modellen uit 2023 krijg je zelfs een mover cadeau.
De Jong Kampeer & Recreatie

Witoma Caravan & Recreatie
Tot en met 25 november heeft Witoma exclusieve voorraaddeals en aanbiedingen op occasions.
Witoma

Bol.com
Online warenhuis Bol doet uiteraard mee met Black Friday. Een week lang zijn er allerlei kortingen, ook op outdoorproducten. Wat denk je bijvoorbeeld van dit Victorinox-zakmes?
Bol.com

OutdoorXL
Hier vind je enkele mooie kampeeraabiedingen, onder meer op merken als Nomad, Human Comfort, Robens, Outwell, Kampa en Lafuma.
OutdoorXL

ACSI
Een ACSI FreeLife-abonnement koop je nu met 50% korting. Voor acht nummers betaal je geen 55,60 euro, maar 28 euro. De aanbieding is geldig tot en met 26 november.
ACSI

CamperDays
Wil je met een gehuurde camper een kampeerreis maken door Europa of daarbuiten? Boek dan snel, want bij Camperdays krijg je rond Black Friday 200 euro korting.
CamperDays

Roadsurfer
Bij Roadsurfer kan je ook profiteren van een korting tot 200 euro op een camperhuur vanaf vijf nachten. De actie geldt tot 27 november.
Roadsurfer

Campings met korting

RCN Vakantieparken
Boek je vóór 28 november een verblijf van drie nachten in de periode van 24 november 2023 tot 29 maart 2024, inclusief de kerstvakantie en voorjaarsvakantie? Dan maak je kans op korting tot wel 150 euro. Hoe dat zit, lees je op de site.
RCN

Rent-a-Tent
Bij Rent-a-Tent is het Black Friday Sale. Je kunt kiezen uit een vakantie in een ingerichte tent in diverse geselecteerde vakantielanden. De actie geldt nog tot en met 26 november.
Rent-a-Tent

Campercontact
Koop je Campercontact PRO of een camperroute, dan krijg je er nog tot 29 november een camperroute naar keuze bij cadeau.
Campercontact

Eurocamp
Ga je in het voorseizoen – tussen 22 maart en 30 juni 2024 – op kamperen? Dan kan je extra korting krijgen op je vakantie van Eurocamp. Die korting kan oplopen tot 75 euro.
Eurocamp

Sandaya campings
Kortingen tot 30% op campings in het laagseizoen vind je bij Sandaya campings. Het laagseizoen loopt hier van de opening van de campings tot 6 juni 2024 en va 31 augustus 2024 tot de sluitingsdatum van de campings.
Sandaya

Recreatiepark de Leistert
Bij de Leistert kun je vanaf morgen, vrijdag 24 november, om 9.00 uur campings met flinke korting boeken. Op de site lees je de ins & outs.
De Leistert

Homair
Homair, een zusterorganisatie van Eurocamp, heeft campings in onder meer Nederland, Frankrijk, Italië, Kroatië en Spanje. Op veel campings kan je op Black Friday tot 75 euro korting krijgen.
Homair

Camping Adriatic
In Kroatië vind je verschillende campings van Camping Adriatic. Tot en met 27 november kun je profiteren van Black Friday-aanbiedingen tot 40% korting, al waarschuwt de organisatie wel dat je er op tijd bij moet zijn.
Camping Adriatic

Green Friday
Green Friday

Green Friday: duurzaam alternatief

Steeds meer bedrijven komen in geweer tegen Black Friday en overconsumptie. Daarom is Green Friday in het leven geroepen. Wil je niets met de Black Friday kamperen-acties te maken hebben en zoek je een duurzaam alternatief? Als kampeerder vind je onderstaande initiatieven misschien leuk.

Karsten Tenten
Het koop-koop-koopgeweld verdient een tegengeluid, vindt Karsten Tenten. Daarom is het nog tot en met morgen Reparatieweek. Heb je een scheurtje in je tent of is de rits kapot? Maak dan snel een afspraak!
Karsten Tenten

Bever Sport
Bever ruilt Black Friday in voor For Future Fridays. Op vrijdag 24 november kun je outdoorkleding kosteloos laten repareren en langskomen voor gratis schoenonderhoud.
Bever Sport

Green Friday
Er zijn ook bedrijven die meedoen aan Green Friday. Zij hebben geen kortingsactie, maar planten bomen. Daarvoor hebben ze allemaal hun eigen acties. Je kunt hiervoor onder meer terecht bij Nomad en bij de ANWB. We schreven al eerder over de Sallandse sponsorloop van de ANWB.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…