Berger Camping webshop

Berger Camping opent webshop in Nederland – mét kortingsactie

Marije Onderwaater

De kampeer- en outdoorartikelen van Fritz Berger zijn in Duitsland een begrip. Onder de naam Berger Camping heeft het Duitse bedrijf nu ook een webshop in Nederland geopend. En het leuke is: via Campingtrend krijg je tijdelijk korting op een online bestelling.

Het is 1958 als Fritz Berger van zijn liefde voor kamperen zijn werk maakt. In de achtertuin van zijn ouders begint hij een eigen bedrijf, naar hemzelf genoemd. Het begint allemaal met het verhuren van tenten. Later verkoopt hij ook kampeerartikelen. De ondernemende Berger is zijn tijd ver vooruit, want hij ziet een markt in het verzenden van zijn waren via postorder. In 1975 gaat het eerste postpakket op de bus. En het bedrijf blijft trendsettend, want in 1998 – tien jaar na het overlijden van Fritz Berger – gaat de eerste webshop online. Inmiddels zijn er al vele vestigingen en verkooppunten, waarvan ook enkele in Nederland. Met de nieuwe Nederlandse webshop maakt Berger Camping zijn assortiment voor alle kampeerliefhebbers in ons land toegankelijk.

Berger Camping hoofdkantoor
Het hoofdkantoor van Berger Camping in het Duitse Neumarkt.
Berger Camping hoofdkantoor
Het hoofdkantoor van Berger Camping in het Duitse Neumarkt.

Bekende merken en Berger-huismerk

In de webshop van Berger Camping vind je meer dan 30.000 artikelen op het gebied van kamperen en vrije tijd. Van tenten in alle soorten en maten, kampeermeubelen, barbecues en accessoires tot koel- en verwarmingssystemen, opblaasbare supboards, outdoorkleding en fietsendragers. De producten op de website komen van gerenommeerde merken als Dometic, Truma, Thetford, Thule, Alde, Fiamma, Helinox en Lafuma.

Eigen merk
Berger is het huismerk van het Duitse vrijetijdsbedrijf. Dit eigen merk staat voor hoge kwaliteit en vriendelijke prijzen. Het omvat een compleet assortiment met alles wat kampeerders nodig hebben voor een geslaagde vakantie. De standaard voor de Berger-producten ligt hoog. Niet voor niets laat het bedrijf de huismerkartikelen regelmatig testen door klanten.

Berger Camping webshop keuken
Een van de vele producten van het huismerk Berger.
Berger Camping webshop keuken
Een van de vele producten van het huismerk Berger.

Duurzaam label: Berger Bewust

Groen ondernemen is belangrijk voor Berger Camping. Daarom is het label Berger Bewust ontwikkeld. Artikelen die met aandacht voor het milieu zijn gemaakt, en waar bijvoorbeeld gerecyclede of andere duurzame materialen voor zijn gebruikt, krijgen het label toegekend. Het Berger Bewust-assortiment in de webshop omvat uiteenlopende artikelen, waaronder zonnepanelen, een herbruikbare broodzak en ecovriendelijke toiletvloeistof.

Berger Bewust
Het duurzame label Berger Bewust.
Berger Bewust
Het duurzame label Berger Bewust.

Berger trekt Europa in

De Duitse onderneming timmert aan de weg in Europa. Naast de webwinkel in eigen land en die in Nederland, Frankrijk en Italië, gaat Berger Camping komend jaar ook online shops in andere landen openen. Daarmee wil het bedrijf zoveel mogelijk kampeerders bereiken. Omdat de klantbeleving centraal staat, vraagt Berger Camping klanten om feedback. Wil je iets kwijt over de online winkel, geef dat dan door via het e-mailadres klantenservice@berger-camping.nl.

Korting in Berger Camping webshop

Wil je kennismaken met de Nederlandse webshop van Berger Camping? Dan hebben we goed nieuws voor je, want met de Campingtrend-code ‘CT202210’ krijg je 10% korting op je bestelling met een bestelwaarde vanaf 50 euro. Klik op onderstaande button om naar de webshop te gaan. (Code geldig t/m 18-09-2022)

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…