Sander Janson Camp to Go

Kampeerprogramma Camp to Go terug bij RTL 4

Martine van Kuler

Verlang jij ook zo terug naar die fijne dagen op de camping? Ontbijten onder de luifel, borrelen voor de tent en rondreizen in de camper? Dat treft, want op Campingtrend voorzien we je dagelijks van kampeernieuws. Maar wil je meer? Kijk dan op zaterdag 4 november om 17.00 uur naar RTL 4, want dan begint daar een nieuw seizoen van Camp to Go.

Wij weten dat kamperen hartstikke leuk is, maar toch zijn er nog steeds mensen die nooit een camping van dichtbij hebben gezien en daar verandering in willen brengen. En dan zijn er nog ervaren kampeerders die eens met een ander kampeermiddel op stap willen. Sander Janson neemt in Camp to Go zowel de nieuwe als de doorgewinterde kampeerders op sleeptouw in binnen- en buitenland. Zaterdag 4 november start het vierde seizoen op RTL 4.

Kamperen in Nederland en Denemarken

Net als vorig jaar speelt Camp to Go zich af in Nederland en Denemarken. In iedere aflevering geeft Sander Janson deelnemers de kans om een kampeermiddel uit te proberen waarmee ze nog niet vertrouwd zijn. Zo zien we onder andere een Camplet, een Eriba Touring, een Tabbert Senara en een Malibu campervan voorbijkomen. Ook is er in Camp to Go aandacht voor de toeristische trekpleisters en verschillende campings in Nederland en Denemarken en zijn er tips van de NKC en Aveco.

Kun je zaterdag 4 november niet kijken? Niet getreurd, want de volgende ochtend is er een herhaling te zien rond 11.30 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!