ANWB Kampeerweekend 2022 op camping Beerze Bulten

Marije Onderwaater

Een kickstart voor je kampeerseizoen, zo kan je het ANWB Kampeerweekend 2022 zeker noemen. Dit jaar vindt het kampeerweekend van vrijdag 13 tot en met zondag 15 mei 2022 plaats op camping Beerze Bulten in Overijssel. Is dit iets voor jou? Reserveer dan snel een kampeerplaats, want vol = vol.

ANWB Kampeerweekend

Iedereen is welkom op het ANWB Kampeerweekend 2022. Van mensen die het plezier van kamperen voor het eerst gaan ontdekken tot ervaren kampeerders. Het arrangement is op basis van twee personen en kost 110 euro voor ANWB-leden en 120 euro voor niet-ANWB leden. We zetten verderop in dit artikel op een rijtje wat je daar allemaal voor krijgt. Eerst vertellen je wat er allemaal te doen is.

Workshops en tips & tricks

Het is wel duidelijk: na het ANWB Kampeerweekend 2022 ben jij een echte pro op het gebied van kamperen. Het weekend zit namelijk vol met leuke activiteiten waardoor jij straks als een echte baas op de camping staat. Zo zijn er allerlei workshops. Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan een workshop achteruit rijden met de caravan of vouwwagen. Wil je weten hoe je de caravan of camper het beste kunt beladen? Dat kan je hier ook leren. Ook geven kampeerexperts van de ANWB bijvoorbeeld tips over de meest praktische manier om de auto in te pakken en het opzetten van een (voor)tent. En dit is nog maar een greep uit het aanbod van workshops.

Kampeermiddel laten controleren

Het liefst ga je natuurlijk zo veilig mogelijk op vakantie. En daar hoort een caravan, camper, vouwwagen of tent bij die helemaal in orde is. Tijdens het ANWB Kampeerweekend 2022 staan experts klaar in de pitstop om jouw kampeermiddel technisch te controleren. Rijd daar dus zeker even doorheen. En mis je nog iets in je kampeeruitrusting? Stap dan binnen in de ANWB-winkel op wielen.

Ins & outs ANWB Kampeerweekend 2022

Voor twee personen betaal je dus 110 euro (of 120 euro voor niet-leden). Gaan er extra personen mee? Dat is geen probleem. Vanaf 1 jaar betaalt iedere persoon extra 27,50 euro. Toeristenbelasting en kampeerborg zijn nog niet bij het bedrag inbegrepen.
En dit krijg je als deelnemer aan het ANWB Kampeerweekend 2022:

  • Een kampeerplaats met 8 ampère stroom
  • Twee keer diner ( één keer friet met een snack en één keer een buffet)
  • Onbeperkt douchen
  • Reserveringskosten
  • Campingwifi voor twee apparaten
  • Gebruik van het zwembad
  • Toegang tot het ‘Giga Konijnenhol’ en indoor speelplaats van camping Beerze Bulten
  • Animatieprogramma
  • Toegang tot het festival op zaterdag

Wil jij je inschrijven voor het ANWB Kampeerweekend 2022? Wees dan snel, want er is maar een beperkt aantal plaatsen. Zo is het huisdierenveld al volgeboekt.

Op de ANWB-website vind je alle informatie én kan je een plekje reserveren.

Zwemmen op camping Beerze Bulten.
Zwemmen op camping Beerze Bulten.

Camping Beerze Bulten op Campingtrend

Het ANWB Kampeerweekend 2022 vindt dus van vrijdag 13 tot en met zondag 15 mei 2022 plaats op camping Beerze Bulten in Overijssel. Jos en DW bezochten de camping vorige zomer. Check onze liveshow hieronder om hun bezoek aan Beerze Bulten terug te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…