ANWB CKE Kampeerkaart nu de eerst 12 maanden helemaal gratis

Luc Schaepkens

Kamperen met korting? Met de ANWB CKE Kampeerkaart krijg je in hoog- en laagseizoen korting bij meer dan 2400 campings. Zowel voor een kampeerplek als een huuraccomodatie. Maar deze kampeerkaart heeft meer voordelen. We zetten ze op een rij. O ja, hij is nu ook nog de eerste 12 maanden gratis!

Camping Parc des Maurettes

Zelf gebruiken we de ANWB CKE Kampeerkaart al jaren. De laatste keer dat we met korting op een mooi plekje stonden was in Frankrijk. Op Camping Parc des Maurettes in Villeneuve-Loubet, om precies te zijn. Een gezellige groene camping met veel hoogteverschil. Je loopt de weg af naar beneden en staat bij het strand. Toegegeven, het is geen gezellige straat met terrasjes en winkeltjes. Je loopt door een bedrijventerrein. Maar onderaan wacht niet alleen het dorpje met vertier. Maar ook de bushalte naar bijvoorbeeld Nice of Antibes. Of de trein naar Monaco of Menton, het laatste Franse plaatsje voor de Italiaanse grens. De treinreis is zeer de moeite waard. Een prima uitvalbasis, deze camping. Maar terug naar de Kampeerkaart.

De voordelen van de ANWB CKE Kampeerkaart

  • Korting in het laag- én hoogseizoen. Dus het hele jaar door. Op staanplaatsen en verhuuraccommodaties. En dat bij ruim 2400 campings in heel Europa. Wat dacht je van kamperen in het laagseizoen vanaf 10 euro per nacht of tot wel 35% korting in het hoogseizoen? Je bespaart al gauw 150 euro op je kampeervakantie.
  • Je kunt de ANWB CKE Kamperkaart ook gebruiken als vervangend legitimatiebewijs. Nooit meer je paspoort of ID-kaart afgeven bij de campingreceptie.
  • Een WA-verzekering is inbegrepen. Dus onbezorgd kamperen met het hele gezin. Je hebt dekking voor het complete reisgezel schap (tot max. 6 personen) bij schade, veroorzaakt op de camping of in/aan de huur accommodatie.
  • Je krijgt het hele jaar door voordeel op kampeerproducten zoals mooie kortingen op campings, kampeerreizen en kampeerartikelen.
  • Je profiteert van exclusieve CKE-deals. Zoals toegang tot speciale CKE-kampeerreizen en doorlopend mooie aanbiedingen op kampeerproducten. Schrijf je in voor de Informatie & Service nieuwsbrief (anwb.nl/nieuwsbrieven) en ontvang informatie over alles wat met kamperen te maken heeft; bestemmingen, kampeermiddelen, inspiratie, verhalen en mooie aanbiedingen.
  • Nieuw is de CKE Caravanverzekerking. Met deze CKE Caravanverzekering – speciaal ontwikkeld voor kaarthouders – ben je all-risk verzekerd voor schade aan of diefstal van je caravan. Je kiest zelf je aanvullende dekkingen. Van Hagel- en Stormschade tot Inventaris en Rechtsbijstand. Je profiteert van standaard 5% premiekorting, een laag eigen risico van 75 euro en de jaarlijkse gratis Caravan Controle. Waar je ook bent en wat er ook gebeurt: met de CKE Caravanverzekering wordt kamperen onbezorgd genieten.

Vraag de kaart nu aan en profiteer het eerste jaar helemaal gratis

Als je de ANWB CKE Kampeerkaart nu aanvraagt krijg je hem de eerste 12 maanden helemaal gratis. Dat is vier seizoenen lang alle voordelen voor nop. Korting op meer dan 2400 campings. Ook in het hoogseizoen. Plus alle hierboven opgesomde voordelen. Doen!

ANWB CKE
De ANWB CKE Kampeerkaart
ANWB CKE
De ANWB CKE Kampeerkaart

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur