Aguti Cup-In is veilige bekerhouder voor aan de stoelleuning

Luc Schaepkens

Aguti – onderdeel van AL-KO – is leverancier van zitmeubilair in onder meer campers. Het merkt levert de Aguti Cup-In, een stabiele en veilige bekerhouder die je aan de stoelleuning kunt hangen.

Aguti Cup-In bekerhouder past precies

In de nodige (bus)campers staan stoelen en banken van Aguti. De nieuwe Aguti Cup-In bekerhouder kun je echter ook gebruiken op andere merken stoelen. De bekerhouder past op de meeste leuningen. Bekers, flesjes en blikjes met een doorsnee van 6,5 tot 8 centimeter passen erin. Met het meegeleverde klittenband bevestig je de bekerhouder aan de leuning. Gereedschap is niet nodig. De Aguti Cup-In bekerhouder is ook weer heel gemakkelijk te verwijderen. Zo is je drankje veilig binnen handbereik en dat is lekker comfortabel.

Aguti heeft ook de perfect in deze bekerhouder passende thermo-cup. Deze is gemaakt van dubbelwandig metaal en past qua uiterlijk goed bij de houder. Drankjes blijven uren op temperatuur. Door de isolatie hoef je niet bang te zijn met warme dranken. Het is gewoon mogelijk de beker vast te houden. De deksel op de beker is met één hand te openen door op de knop te drukken. Om hem te sluiten, klik je hem eenvoudig weer dicht. De Aguti Cup-In bekerhouder en de thermo-cup zijn verkrijgbaar via de webshop van AL-KO. Ze kosten respectievelijk 30 en 20 euro.

Naar de webshop van AL-KO.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur