Primeur! Wisselink Caravans en Campers presenteert unieke buscamperbeurs

Martine van Kuler

Zie je jezelf al toeren langs de Franse kust, door het Italiaanse Toscane of de Achterhoek? En doe je dat het liefst in een compacte kampeerauto? Dan is een buscamper echt iets voor jou. Op zondag 14 april tussen 10.00 en 17.00 uur houdt Wisselink Caravans en Campers in Zutphen een buscamperbeurs. Dit is de ideale gelegenheid om je te oriënteren op een buscamper of er een aan te schaffen.

Wisselink Caravans en Campers bestaat al ruim 25 jaar. Eerst alleen in Lichtenvoorde en sinds 2022 is er een tweede vestiging in Zutphen. Op deze locatie vindt op zondag 14 april de allereerste buscamperbeurs plaats.

Gloednieuwe Malibu buscampers

Wisselink Caravans en Campers zet tijdens de buscamperbeurs onder meer gloednieuwe Malibu buscampers in het zonnetje. Het 2024-model is te bewonderen en voor meer informatie over het 2025-model kun je je alvast inschrijven. Natuurlijk staan de ervaren Wisselink-adviseurs je op deze dag met raad en daad terzijde.

Malibu
Gloednieuwe Malibu buscampers bij Wisselink.
Malibu
Gloednieuwe Malibu buscampers bij Wisselink.

Nieuwe buscampers en occassions

Naast de nieuwe buscampers van Malibu heeft Wisselink een grote voorraad occasions van verschillende merken. Tijdens de buscamperbeurs zijn ze allemaal te bekijken. En ben je al de gelukkige bezitter van een buscamper, maar wil je hem inruilen voor een ander exemplaar? Ook dat kan op deze dag.

buscamper
Ga jij binnenkort met een buscamper op vakantie?
buscamper
Ga jij binnenkort met een buscamper op vakantie?

Wisselink buscamperbeurs: een gezellig dagje uit

De buscampersbeurs is echt een dagje uit. Diverse exposanten tonen op de beurs hun nieuwste accessoires. En op het terras kun je even uitrusten met een hapje en een drankje.

De buscamperbeurs vindt op zondag 14 april tussen 10.00 en 17.00 uur plaats bij Wisselink Caravans en Campers, locatie Zutphen (Gelderhorst 2). De toegang is gratis.

Wil je alvast meer weten over de buscamperbeurs, unieke beursacties en het laatste nieuws? Meld je dan alvast aan via de Facebook-pagina van Wisselink of houd de website in de gaten via onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!