CADAC Carri Chef 40

Smakelijke korting op de nieuwe CADAC Carri Chef 40

Martine van Kuler

De Skottelbraai is niet meer weg te denken van de camping. Het is een van de succesproducten van CADAC, dat dit jaar 75 jaar bestaat. Maar de Zuid-Afrikaanse fabrikant heeft meer producten die het leven op de camping leuker én lekkerder maken, zoals de nieuwe Carri Chef 40. Extra leuk: deze maand krijg je – alleen via Campingtrend – 10% korting op je aankoop.

Lekker eten hoort bij een goede vakantie. De good old macaroni met Smac, ketchup en geraspte kaas heeft inmiddels plaatsgemaakt voor wat verfijndere gerechten, die je ook prima op de camping kunt bereiden. Met de kampeerlijn van CADAC zet je elke dag iets lekkers op tafel. Nieuw dit jaar is de Carri Chef 40, een lichtgewicht barbecue met een diameter van 40 centimeter. Lucifers heb je niet nodig, want de krachtige, roestvrijstalen brander heeft een piëzo-ontsteking. Ook hoef je grillmaster te zijn om iets lekkers te bereiden, want het bbq-rooster heeft een keramische coating en een geïntegreerde hittespreider. Dit zorgt ervoor dat het rooster gelijkmatig heet wordt, zodat je je burger of portobello perfect kunt grillen. Wil je meer doen dan dat? Met het bijgeleverde deksel maak je van deze CADAC-gasbarbecue een oven, waardoor je ook kunt bakken en stoven. Wil je meer doen dan dat? Gebruik dan een van de vele (optionele) accessoires, zoals een Chef Pan of een pizzasteen.

carri_chef_40
carri_chef_40
carri_chef_40
carri_chef_40
carri_chef_40
carri_chef_40

Gasbarbecue met een stevig onderstel

De Carri Chef 40 heeft een zelfde diameter als de Citi Chef 40, die onder kampeerders razend populair is. Een groot verschil is het onderstel. In tegenstelling tot de Citi Chef – die je altijd op een tafeltje moet zetten – heeft de Carri Chef 40 heeft een paar stevige poten. Een van deze poten is voorzien van een stelmogelijkheid, zodat de barbecue ook op een iets minder vlakke ondergrond stabiel staat. Zo hoef je niet op een wiebelende gril te kokkerellen waar je worsten bijna vanaf rollen. Bovendien is tussen de poten een plateau geplaatst waarop je eventueel een gascartridge of powerpak kunt plaatsen. In dat geval lopen er geen gasslangen over de grond en dat is wel zo veilig.

10% korting op CADAC-producten

De CADAC Carri Chef 40 is verkrijgbaar in drie varianten. Standaard komt hij met een bbq-rooster en een pandrager voor andere pannen. Met het bijgeleverde deksel maak je van deze Cadac gasbarbecue een oven. Deze kost 249 euro. Je kunt ook kiezen voor een variant met een bbq-rooster en een Grill 2 Braai; dat is een plaat waarvan de helft een grillrooster is en de andere helft bakplaat. Hierop kun je bijvoorbeeld een eitje bakken. Tot slot is er Carri Chef 40 met met bbq-rooster en Chef Pan, waarin je lekkere eenpansgerechten kunt klaarmaken. De laatste twee varianten kosten 299 euro.
Tenzij je snel je slag slaat, want in juni krijg je alleen bij Campingtrend 10% korting op het gehele assortiment van CADAC. Deze unieke Campingtrend-korting geldt alleen op artikelen uit de webshop van CADAC. Gebruik hiervoor de code CADAC75-2023-V2. Via onderstaande button kom je direct bij de webshop. En wil je meer weten over CADAC Carri Chef 40? Kijk dan deze video die Jos erover maakte.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!