ACSI-app

ACSI Campings Europa-app: dé digitale campinggids

Martine van Kuler

Vakantievoorpret begint voor veel kampeerders al bladerend in een campinggids of struinend over het internet, op zoek naar geschikte campings. Maar er is een alternatief: de ACSI Campings Europa-app. Deze bestaat al langer, maar sinds kort zijn er ook kleine, fijne campings in opgenomen.

ACSI Campings

Campings met zwembad, doorreiscampings, kleine campings, campings aan een rivier, campings waar honden welkom zijn, campings waar ze dit juist niet zijn, campings met of juist zonder animatie. Zoveel mensen, zoveel wensen. Gelukkig is er voor iedereen wel een geschikte camping te vinden. Om de zoektocht te wat gemakkelijker te maken is er de ACSI Campings Europa-app. De campingspecialist heeft hierin inmiddels 9.500 campings en 9.000 camperplaatsen opgenomen.

ACSI Camping
ACSI Camping

Filter en gij zult vinden

En nee, je hoeft ze echt niet allemaal door te spitten om een geschikte camping te vinden. Je kunt namelijk filteren op ruim 250 voorzieningen. Dus zoek je een camping, bijvoorbeeld aan het Gardameer, met een uitgebreid animatieprogramma, een restaurant en minstens honderd kampeerplekken? Filter en gij zult vinden.

Ben je enthousiast over een camping of camperplaats? Voeg deze dan toe aan je favorieten. En weet je al zeker dat je dé camping hebt gevonden en wil je meteen een plek reserveren? Bij steeds meer campings kan dit direct via de app. Sowieso bevat de app contactinformatie van alle campings én kun je de route ernaartoe uitstippelen.

De ACSI Campings Europa-app is trouwens niet alleen handig wanneer je thuis plannen maakt voor een volgende kampeervakantie, maar ook onderweg als je nog een overnachtingsplek zoekt. De app is namelijk ook zonder internet te gebruiken. De voorwaarde is wel dat je de app al op je device hebt gezet.

ACSI Campings Europa-app heeft verschillende landenpakketten

Wil je de ACSI Campings Europa-app uitproberen? Download hem dan in de App Store of Google Play. Er is een gratis versie waarin vijftig campings rond het Gardameer zijn opgenomen. Bevalt het? Kies dan in de app de landenpakketten die je wilt aanschaffen. Een landenpakket is al beschikbaar vanaf 0,99 euro en per pakket kun je kiezen voor een versie met of zonder camperplaatseninformatie.

Wil je alle informatie kunnen inzien? Kies dan het complete pakket. Hiervoor betaal je 17,99 euro per jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!