Adria Matrix 670 DL Plus is NKC Kampeerauto van het Jaar

Luc Schaepkens

De Adria Matrix 670 DL Plus won bij de NKC-verkiezing in de categorie halfintegraalcampers. Deze Adria camper mag zich een jaar lang de NKC Kampeerauto van het Jaar noemen.

Tweede generatie Matrix overtuigt

Adria heeft zijn halfintegraal Matrix recent onder handen genomen. Het resultaat – de tweede generatie Matrix – overtuigt. Oók de jury van de NKC-verkiezing. Want de compleet nieuw ontwikkelde Adria Matrix 670 DL Plus ging er met de hoofdprijs vandoor. Deze Adria camper mag zich een jaar lang NKC Kampeerauto van het Jaar noemen. De nieuwe Matrix is aan de buitenkant gemakkelijk te herkennen. Daarvoor zorgt de vernieuwde achterkant met de nieuw ontworpen led-verlichting. En de vernieuwde kap met groter panoramaraam boven de voorruit. De Matrix is er in drie uitvoeringen. Als Axess, Plus en Supreme.

In het interieur zien we in elkaar overlopende vormen. Het keukenblok kreeg een make-over. De koelkast heeft een inhoud van 142 liter. De zithoek is heel modern met de banken tegenover elkaar. Boven de zithoek hangt het hefbed voor extra slaapplaatsen. Dit is groter en lichter geworden. Onder het hefbed nam de stahoogte toe. Achterin heeft de Adria Matrix 670 DL Plus enkele bedden. Hier is gemakkelijk een groot tweepersoonsbed van te maken.

Voel je thuis in de Adria Matrix 670 DL Plus

Adria heeft er alles aan gedaan om kampeerders zich te laten thuisvoelen in de Matrix 670 DL Plus. Zo kun je je eigen bekleding kiezen. Geniet van het vele daglicht dankzij het grotere panoramavenster. Dit kan bij warm weer ook worden open gezet. Luister je favoriete muziek met het nieuwe geluidssysteem inclusief verborgen speakers. Relaxen kan in de riante face-to-face-zithoek. Deze Adria camper kent veel opbergruimte. Zowel boven als onder het bed bijvoorbeeld. Voor de verwarming is er keus uit een Truma of een Alde-verwarming. De toiletruimte is ook opnieuw ontwikkeld. Met als resultaat meer ruimte en meer comfort. We zien een spiegel met verlichting en een elegante nieuwe douchewand.

Kijk voor meer informatie over deze Adria-camper in het maartnummer van ons gratis digitale Campingtrend Magazine. Nog geen abonnee? Schrijf je hier inOf bezoek de website van Adria.

Het interieur van de Adria Matrix 670 DL Plus.
Het interieur van de Adria Matrix 670 DL Plus.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur