Actiemodel van Holtcamper: de Cocoon Aero MTT Limited Edition

Marije Onderwaater

Holtkamper presenteert een actiemodel voor snelle beslissers: de Holtkamper Cocoon Aero MTT Limited Edition. Deze tenttrailer draagt met recht de toevoeging limited edition. Holtkamper bouwt namelijk slechts twintig exemplaren van dit actiemodel, dat ook nog eens speciaal is geprijsd.

Cocoon Aero MTT

De naam verraadt het al: dit model is gebaseerd op het vroegere model Cocoon Aero MTT. Alleen heeft deze limited edition niet het WindForce-systeem voor automatisch in- en uitvouwen. Dat maakt volgens Holtkamper niet uit voor het opzetgemak. Deze tenttrailer staat volgens het bedrijf nog steeds heel snel. Dat is mede te danken aan de luifel, die dankzij de enkele stok van carbon binnen een mum van tijd staat.

Holtkamper Cocoon Aero is een tenttrailer voor zes personen

De Holtkamper Cocoon Aero MTT Limited Edition biedt plaats aan maximaal zes personen. Zij vinden allemaal een plekje in de riante binnenruimte, die is voorzien van een vast kuipgrondzeil. In de tenttrailer is een tweepersoonsbed te vinden. Dit heeft een afmeting van 2,10 x 1,55 meter en een lattenbodem met koudschuimmatras. In de tent ernaast is nog slaapplek voor vier personen.

De Cocoon Aero MTT Limited Edition heeft een vast tweepersoonsbed.
De Cocoon Aero MTT Limited Edition heeft een vast tweepersoonsbed.

Deze tenttrailer

Deze tenttrailer is standaard uitgerust met onder meer een MTT keuken met koelkast, een reservewiel met ophanging en een disselslot van AL-KO. Geen overbodige luxe voor zo’n exclusieve tenttrailer. Verder is de Holtkamper Cocoon Aero MTT Limited Edition uitgerust met het Pack-N-Go Systeem, waardoor het in- en uitladen van bagage een eitje is. Ook aanwezig: het Membrane Airco-systeem en de Aero-luifel met zijwanden.

De keuken met koelkast en gasstel.
De keuken met koelkast en gasstel.

Prijskaartje

Met een prijskaartje van 16.995 euro is de Holtkamper Cocoon Aero MTT Limited Edition beduidend goedkoper dan de andere Holtkamper-tenttrailers. Geïnteresseerden moeten dus snel zijn. Wie dit actiemodel van Holtkamper wil bekijken, kan terecht bij het Tent Trailer Center in Utrecht en in Emmen. Vergeet niet – volgens de geldende coronaregels – eerst even een afspraak te maken.

Meer informatie is te vinden op de website van Holtkamper.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…