Actiemodel Sun Living S 70 SL Travel Star

Luc Schaepkens

De halfintegraal S 70 SL van Sun Living – made by Adria – zit van zichzelf al boordevol hoogtepunten. Als Travel Star Edition doet hij er nog een flinke schep bovenop. Met een klantvoordeel tot 5300 euro.

Travel Star is rijk uitgerust

Bij Sun Living zijn slimme oplossingen en comfort standaard. De campers van dit merk zijn gemaakt om het hele jaar door van te genieten. De S-serie bestaat uit halfintegralen in maar liefst acht verschillende indelingen. De S 70 SL heeft achterin enkele bedden. Voorin hangt standaard een hefbed. Zorgeloos op vakantie met slaapplaats voor vier personen. Er zijn vijf zitplaatsen voorzien van een gordel. In deze halfintegraal heb je de ruimte, letterlijk. Een ruime garage en veel opbergruimte. Een riante ergo badkamer die je amper ziet als je hem niet gebruikt. Enkele bedden met een bedlengte van 2,05 meter. In de camper een stahoogte van 2,10 meter.

Behalve keus uit acht indelingen kun je ook het interieur zelf kiezen. Met witte kastkleppen of kastkleppen met houttint. Er zijn drie bekledingsstijlen waaruit je kunt kiezen. Zelfs wat betreft het basisvoertuig is er keus. En wel uit de Citroën met 165 pk of de Fiat met 140 pk en een automaat. De S 70 SL is er nu ook als Travel Star. Dit actiemodel is voorzien van heel wat extra accessoires. Het Design Plus Pack, het Safety Pack en het Travel Pack; het zit er allemaal op. Dan hebben we het o.a. over lichtmetalen velgen, parkeersensoren, mistlampen voor en led-dagrijlicht. Maar ook een zilverkleurige cabine, parkeersensoren, Traction + en een panoramavenster boven de cabine.

Tegen een scherpe prijs

De Sun Living S 70 SL Travel Star Edition is er met de Citroën en de Fiat als basisvoertuig. De eerste heeft de 2.2 HDI motor met 165 pk. Hij kost 67.950 euro. Het voordeel voor de klant bedraagt 5000 euro. Kies je voor de Fiat, dan krijg je de 2.3 met 140 pk en een automaat. Het voordeel bedraagt dan zelfs 5300 euro. Meer weten over deze Sun Living Travel Star? Lees ons gratis digitale magazine van deze maand – hier inschrijven – of ga naar onderstaande site. Een bezoek aan de dealer kan uiteraard ook. Er zijn in ons land acht Sun Living dealers, dus hij zit nooit ver weg. Klik hier voor de Sun Living dealer-adressen.

Naar de site van Sun Living.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur