Actief op de camping

Actief op de camping met deze gear

Marije Onderwaater

Vakantie is dé tijd om te relaxen én om lekker te bewegen. Wil jij wandelen, fietsen, kajakken of pingpongen? Kijk dan eens naar deze gear die je helpen om actief te blijven op de camping.

Abbey telescopische wandelstokken Takezi

Ga je op vakantie een flinke wandeling maken? Overweeg dan eens om nordic waking-stokken mee te nemen. Deze telescopische wandelstokken van Abbey helpen je evenwicht te bewaren en zorgen voor extra steun. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht en duurzaam aluminium, en hebben ergonomisch gevormde handvaten en een polslus. De robuuste stokken zijn in lengte verstelbaar van 63 tot 135 centimeter. Je koopt ze voor 38,99 euro onder meer bij Bol.com.

Abbey wandelstokken
Abbey telescopische wandelstokken
Abbey wandelstokken
Abbey telescopische wandelstokken

Abus Urban-I 3.0 fietshelm

In Nederland zijn fietshelmen bepaald niet ingeburgerd. Met de Landelijke Dag van de Fietshelm, die op 19 april plaatsvond, proberen Artsen voor Veilig Fietsen en de Hersenstichting hier verandering in te brengen. Doel van deze dag is om het belang van de fietshelm onder de aandacht te brengen bij jong en oud. Trek je er op vakantie graag met de fiets op uit? Kijk dan eens naar deze moderne en lichtgewicht helm van Abus. De helm is onder meer te koop bij Bol.com en de ANWB.

Abus Urban-I 3.0 fietshelm
Abus Urban-I 3.0 fietshelm
Abus Urban-I 3.0 fietshelm
Abus Urban-I 3.0 fietshelm

Sport- en yogamat van Rockerz Fitness

Wil je op vakantie actief op de camping zijn zonder de campingpoort te passeren? Stop dan een sport- en yogamatje in je kampeerbagage. Hierop kun je voor de tent, in de voortent of op een andere geschikt plek allerlei grondoefeningen doen, als sit-ups, push-ups en planken. Natuurlijk kun je het matje ook gebruiken voor yoga. De mat heeft een afmeting van 180 x 61 x 0,6 centimeter en is voorzien van anti-slip. Inclusief een handige tas met draagriem. De sport- en yogamat van Rockerz Fitness kost 26,95 euro en je koopt hem onder meer hier.

Yogamat Rockerz Fitness
Yogamat Rockerz Fitness
Yogamat Rockerz Fitness
Yogamat Rockerz Fitness

Opblaasbare kajak Challenger van Intex

Ligt jouw camping vlakbij een meer of een plas? Zorg dan dat je een kajak of supboard bij je hebt. Actief bezig zijn op het water is hartstikke leuk! Deze opblaasbare kajak van Intex is geschikt voor één persoon. De kajak heeft drie luchtkamers: aparte luchtkamers; één in de vloer en twee in de romp. Je spullen (vergeet geen waterdichte tas mee te nemen) vinden een plekje in het net voorin. Voor 88,95 euro koop je hem onder meer hier.

Opblaasbare kajak Intex
Opblaasbare kajak van Intex
Opblaasbare kajak Intex
Opblaasbare kajak van Intex

Rugzak 15 liter Human Nature

Een goede rugzak is onmisbaar als je te voet de omgeving van de camping gaat verkennen. Deze rugzak van Human Nature is een prima maatje voor een wandeltocht. Het ventilerende rugsysteem zorgt dat de warmte goed wordt afgevoerd. De schouderbanden zijn verstelbaar. De rugzak is gemaakt van 600d polyester en honingraat ripstop polyester. Zowel het hoofdcompartiment als het voorvakje zijn afsluitbaar met een rits. De elastische zijvakken zijn geschikt voor bijvoorbeeld een fles. De ANWB verkoopt hem voor 34,99 euro (niet-leden) en 25,49 euro (leden).

Rugzak Human Nature
Rugzak Human Nature
Rugzak Human Nature
Rugzak Human Nature

Tafeltennisset met batjes en balletjes

Op vrijwel elke camping is wel een tafeltennistafel te vinden. En dat is mooi, want een potje pingpongen is goed voor lijf en leden. Het kan zelfs flink inspannend zijn! Zin in wat meer uitdaging? Maak er dan meteen een competitie. Dit setje van Slazenger zit in een draagtas en bestaat uit twee batjes en negen balletjes. De tas heeft een voorzijde van rekbaar mesh zodat de balletjes er goed in passen en niet beschadigen. Hier te koop voor 18,99 euro.

Tafeltennisset Slazenger actief camping
Tafeltennisset van Slazenger
Tafeltennisset Slazenger actief camping
Tafeltennisset van Slazenger

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…