Xbox Camper Collection

Xbox Camper Collection verleidt gamers om naar buiten te gaan

Marije Onderwaater

Wat is er op een warme zomerdag heerlijker dan urenlang gamen, filmpjes bingen op de iPad of doelloos scrollen langs social media op je telefoon? Ja, wij weten het wel: lekker naar buiten! Xbox, de gameconsole van Microsoft, hoopt gamers te stimuleren om ook eens achter het scherm vandaan te komen en de natuur in te gaan. En daarvoor hebben ze iets moois bedacht: de Xbox Camper Collection.

De Xbox Camper Collection bestaat uit veertien producten die helemaal zijn gericht op het buitenleven. Van een bidon tot een vouwstoel. Allemaal zijn ze uitgevoerd in de bekende Xbox-kleuren: zwart met felgroen. Hieronder lichten we enkele artikelen uit.

Hangmat

Enige humor kan Xbox niet worden ontzegd. In de omschrijving van deze hangmat staat namelijk dat hij geschikt is om mee te nemen als je de natuur gaat verkennen, maar ook wanneer je van plan bent om een basecamp in de woonkamer op te zetten. Wat het ook wordt, deze zwart-groene hangmat met print kan je er prima bij hebben. Hij heeft een afmeting van 2,60 x 1,40 meter en weegt 1 kilo. De hangmat is gemaakt van polyester en verpakt in een rugzak. Een standaard zit er niet bij, dus dat wordt tóch de natuur in – in plaats van de woonkamer – om twee goede bomen op te zoeken.
Prijs: 73,95 euro.

Xbox Camper Collection hangmat
De hangmat komt zonder standaard.
Xbox Camper Collection hangmat
De hangmat komt zonder standaard.

Chillen in Xbox-vouwstoel

Deze groene vouwstoel heeft een afmeting van 60 x 56 x 68 cm en is perfect om buiten op te chillen. De stoel is Xbox-groen en heeft een zwarte print. Het frame is van aluminium en de zitting van 900D Oxford-polyester. De vouwstoel zelf weegt slechts 1,3 kilo en heeft een draagvermogen van 150 kilo.
Prijs: 91,95 euro.

Xbox Camper Collection vouwstoel
Perfect chillen in deze vouwstoel.
Xbox Camper Collection vouwstoel
Perfect chillen in deze vouwstoel.

Vest voor outdooravonturen

Een goed utility vest is onmisbaar als je de natuur in trekt. Dit vest uit de Xbox Camper Collection is zwart met neongroene details en enkele graphics. Voorop zitten twee zakken. Het vest is gemaakt van 100% nylon en heeft een rubberen ritstrekker. Voor elke gamer is er wel een passend vest beschikbaar. De maattabel gaat van S/M tot 4XL.
Prijs: 48,95 euro.

Utility vest
Dit utility vest is in veel verschillende maten verkrijgbaar.
Utility vest
Dit utility vest is in veel verschillende maten verkrijgbaar.

Waterdichte jas

Deze anorak is in dezelfde maten verkrijgbaar als het utility vest, van S/M tot 4XL dus. De waterdichte jas is gemaakt van 100% polyester heeft een kwartrits met rubberen ritstrekker. Op de mouw herken je de icoontjes van de Xbox-controller. Aan de voorkant zit en grote zak.
Prijs: 97,95 euro.

Anorak
Waterdichte jas in Xbox-stijl.
Anorak
Waterdichte jas in Xbox-stijl.

Xbox Camper Collection bidon

Op warme dagen moet je veel water drinken. Daarvoor is deze bidon uit de Xbox Camper Collection prima geschikt. Er kan bijna een liter in. De fles heeft een brede drinkopening. Hij is gemaakt van gerecycled plastic en BPA- en BPS-vrij.
Prijs: 36,95 euro.

Xbox Camper Collection bidon
Bidon van gerecycled plastis.
Xbox Camper Collection bidon
Bidon van gerecycled plastis.

Meer van de Xbox Camper Collection

Wil je de hele Xbox Camper Collection zien? Klik dan op onderstaande button. Je vindt er onder meer shirts, shorts en petten.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…