Weg met muggen op de camping met deze lamp

Jos Mark

Krijg jij de kriebels van muggen op de camping en wil je liever niet de hele kampeervakantie bezig zijn met huis-tuin-en-keukenmiddeltjes om ze te verjagen? Investeer dan in een goede bestrijdingslamp, zoals de Ryobi One+ insectenverdelger. Deze werkt op een accu en die kun je weer voor allerlei andere Ryobi-apparaten gebruiken. En deze insectenlamp heeft nog meer handige functies. Via Campingtrend krijg je bij aankoop een accu t.w.v. 109,95 euro cadeau.

Insecten horen bij de natuur. Soms kunnen ze overlast veroorzaken, dat weet iedereen die wel eens gekmakende jeuk heeft gehad na een muggenbeet. Muggenoverlast kan je al bij de bron aanpakken door te zorgen dat ze geen eitjes kunnen leggen. Dat doen de beestjes in stilstaand water. Dus heb je een bakje (regen)water in je tuin, op je balkon of op je kampeerplaats staan? Gooi het dan snel leeg.

Muggen op de camping
Muggen op de camping

Effectief tegen insecten

Schemering is favoriet bij muggen, die dan in groten getale tevoorschijn komen. Weten muggen jou altijd te vinden? Dan doe je er goed aan om je armen en benen te bedekken. En heb je last van vliegen die op jouw voedsel zitten? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een netje waarmee je jouw eten bedekt. Natuurlijk zijn er nog meer manieren om de strijd aan te gaan met muggen en andere insecten. Heel effectief is de Ryobi One+ insectenverdelger, die vliegen, muggen, motten, fruitvliegen en andere insecten met een voltage van 2600 bestrijdt. Het apparaat is voorzien van een bakje waaruit je insecten kunt verwijderen en een borstel om de boel schoon te houden.

Ryobi insectenlamp
Ryobi insectenlamp
Ryobi insectenverdelger bakje
Ryobi insectenverdelger bakje

Usb-poort en led-lamp

Elk modern apparaat heeft tegenwoordig meerdere functies. Zo ook de Ryobi insectenverdelger, die is uitgerust met een usb-poort en een telefoonhouder. Handig om je telefoon of andere apparatuur op te laden. De led-lamp in de insectenverdelger zorgt ‘s avonds voor licht. Hierbij kun je kiezen voor verschillende standen, waarmee je de accu iets meer of minder belast.

Ryobi insectenverdelger tafel
Ryobi insectenverdelger tafel

Ryobi insectenverdelger met accu

De Ryobi insectenverdelger werkt op een accu. Die accu is ook te gebruiken op alle andere apparatuur van Ryobi. Daar zitten nog meer tools tussen die je ook op de camping kunt gebruiken, zoals een omvormer, een koelbox, een draagbaar zonnepaneel en een hogedrukpomp. In het assortiment van Ryobi zitten ruim tweehonderd apparaten die allemaal op dezelfde accu werken. Heb je de accu eenmaal in huis, dan kun je hem dus voor allerlei tools gebruiken.

Ryobi accu
Ryobi accu

Accu gratis bij Campingtrend

Ben je muggen op de camping zat en heb je interesse in de Ryobi insectenverdelger? Schaf hem dan aan via Campingtrend. De reguliere winkelprijs van de lamp-usb-telefoonhouder-insectenverdelger is 129,95 euro exclusief accu. Maar als je hem via onderstaande button koopt, krijg je er helemaal gratis een 2,5Ah Lithium+ accu plús lader bij. En dat is handig, want misschien wil je in de toekomst nog wel meer tools van Ryobi aanschaffen. De accu heb je dan alvast in huis!

Zo werkt het

Klik op onderstaande button en leg de Ryobi insectenverdelger in je winkelmandje. Gebruik vervolgens de code ZAPDEAL bij het afrekenen en je krijgt een accu en lader gratis.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

jos-mark

Jos Mark

Eigenaar Campingtrend

Jos kampeert van jongs af aan. Tegenwoordig met echtgenote Ineke en hond Noa in een camper Carthago C-Tourer 145 RB LE.