Travellife Barletta relaxstoel
Lezen met de beentjes omhoog

Travellife Barletta relaxstoel: chillen met de beentjes in de lucht

Marije Onderwaater

Sommige dingen in het leven maken mij héél gelukkig. Eén daarvan is lekker ontspannen een boek lezen. Als dat ook nog eens op de camping – liefst in de zon – kan én met mijn benen omhoog, dan ben ik een zeer tevreden kampeerder. De Travellife Barletta relaxstoel krijgt vanaf nu dan ook een plaatsje in mijn kampeerbagage.

Net voor onze zomervakantie krijg ik een groot pakket thuisbezorgd, het is de Travellife Barletta relaxstoel. In de warme 2022-zomer probeer ik hem alvast uit in de tuin. Zelf moet ik even onderzoeken hoe ik de stoel het makkelijkst van de zit- in de lighouding krijg. Mijn twee zoons hebben er minder moeite mee, die gooien de stoel binnen een oogwenk naar achter om vervolgens te relaxen. Dus sta ik voor de volgende uitdaging: hoe krijg ik de boys eruit zodat ík van de stoel kan genieten?

Travellife Barletta relaxstoel
Lekker lezen met de benen omhoog!
Travellife Barletta relaxstoel
Lekker lezen met de benen omhoog!

Relaxen in Frankrijk

De stoel past gelukkig prima bij de andere kampeerbagage in onze Fat Freddy-tenttrailer. En als we eenmaal op vakantie gaan en arriveren op onze eerste camping – camping La Citadelle in Loches – heb ik hem er zo uit getoverd. Het is even zoeken waar op ons kampeerplekje hij het beste staat, maar als ik dat heb uitgevogeld, is het relaxen geblazen. Natuurlijk mét een boek, precies waar ik me zo op had verheugd.

Travellife Barletta Relaxstoel
De Travellife Barletta relaxstoel tussen de naalden van de Franse bomen
Travellife Barletta Relaxstoel
De Travellife Barletta relaxstoel tussen de naalden van de Franse bomen

Verwende kampeerder

In de loop van de vakantie leer ik de relaxstoel steeds beter kennen. Inmiddels weet ik maar al te goed hoe ik de stoel achterover krijg en met mijn benen lekker omhoog kan zitten. En dat is precies zo fijn als ik had gehoopt. Op de camping hebben we altijd wel goede stoelen, maar omdat ik graag mijn benen omhoog heb als ik zit te lezen, moest ik altijd een stoel van een van mijn gezinsleden kapen. En tja… die willen ook wel eens lekker zitten. Met de Travellife Barletta relaxstoel is dat ‘probleem’ verleden tijd en kan ik waar en wanneer ik wil lekker chillen. Daarbij moet ik wel zeggen dat ik mezelf echt een verwende kampeerder voel. Hoe luxe is het wel niet als je naast je gewone campingstoelen ook nog een relaxstoel mee hebt? Ik voel me bijna een beetje een prinses op de erwt. Gelukkig kan ik dat gevoel ook heel goed negeren en lekker genieten van mijn stoel.

Travellife Relaxstoel
De airmesh-bekleding is weersbestendig en ventilered
Travellife Relaxstoel
De airmesh-bekleding is weersbestendig en ventilered

Stoer zwart mét bekerhouder

Met de looks van de Travellife Barletta relaxstoel zit het trouwens helemaal goed. Hij is stoer zwart en heeft zelfs een plankje met een bekerhouder. De bekleding is gemaakt van airmesh, dat weerbestendig is en voor ventilatie zorgt. Dat laatste is trouwens geen overbodige luxe, want op onze tweede camping in Saint-Georges-de-Didonne is het echt bloedheet. Overigens heeft de stoel ingeklapt een heel compact formaat en dat is natuurlijk een pré wanneer je gaat kamperen. Momenteel ligt de relaxstoel zelf even uit te rusten in onze tenttrailer, die in de stalling staat. Ik kan niet wachten tot ik er op de camping weer lekker in kan chillen.

Wil je ook met de beentjes omhoog relaxen op de camping? Kijk dan eens op de site. Daar is de Travellife Barletta relaxstoel te koop voor 169,95 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…