Thule Subsola

Meer privacy rond je kampeerbus? Het kan met de modulaire Thule Subsola

Martine van Kuler

Een laaghangende zon, opstekende wind of nieuwsgierige campingburen. Er zijn heel wat situaties te bedenken waarin de compacte luifel van een kampeerbusje net iets té compact is. Geen nood, want er is een oplossing: de Thule Subsola.

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht presenteerde Thule de trekhaaktent Outset. Deze trok zo veel bekijks dat de andere noviteiten van het Zweedse merk een beetje ondersneeuwden. Toch is de Thule Subsola niet onopgemerkt gebleven.

Thule Subsola zorgt voor extra leefruimte

Luifels van kampeerbusjes zijn vaak niet zo groot. Met de modulaire Subsola-panelen kun je de leefruimte rond je busje eenvoudig uitbreiden. En dat is best handig als je droog of uit de wind wilt zitten of als de stand van de zon verandert.

De Subsola bestaat uit driehoekige panelen en verstelbare stokken. De panelen sluit je aan op op de voorlijst of de spanstang van een Thule cassetteluifel. Rits de panelen aan elkaar en creëer de gewenste afscherming. En draait de zon of zijn de campingburen van het type gluurder? Dan verstel je gewoon de panelen.

Side pack en front pack

De Subsola komt er in een side pack voor de zijkant en een front pack voor de voorkant. Voeg eventueel extra panelen en stokken toe om de perfecte opstelling te creëren. Natuurlijk krijg je er ook een mooie opbergtas bij.

Ben jij de trotse bezitter van een kampeerbusje en lijkt die Thule Subsola je wel wat? Nog heel even geduld, want de modulaire panelen zijn pas in de loop van 2024 te koop. Wél kun je alvast de Campingtrend liveshow van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (terug)kijken waarin DW de Thule Subsola laat zien. Je vindt hem hierboven.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!