Vernieuwde Thule Motion 3 dakkoffer nóg gestroomlijnder

Martine van Kuler

Die lekkere relaxstoel, het opblaasbare supboard, de gasbarbecue en toch nog wat extra truien. Veel kampeerders slepen heel wat mee naar de camping. Een dakkoffer is in veel gevallen geen overbodige luxe. De Thule Motion 3 is een van de populairste in zijn soort en dat zal voorlopig wel zo blijven. De Zweedse fabrikant heeft zijn paradepaardje namelijk een nieuw design gegeven, waardoor de dakkoffer meer aerodynamisch is.

Auto’s veranderen qua uiterlijk en dakkoffers kunnen daarbij niet achterblijven. Reden voor het Zweedse Thule om de Motion 3 een moderner en een meer aerodynamisch design te geven.

Bespaar brandstof met aerodynamische dakkoffer

Door stijgende brandstofprijzen en de toenemende populariteit van elektrische auto’s – waar een dakkoffer invloed kan hebben op de actieradius – maken het belang van aerodynamica groter dan ooit. De vernieuwde Thule Motion 3 dakkoffer heeft een verlaagde neus, gestroomlijnde vleugelvorm en geïntegreerde handgreep. “Deze veranderingen zorgen ervoor dat de dakkoffer efficiënter door de wind snijdt, waardoor de rit brandstofzuiniger wordt”, zegt Björn Strid, directeur Productmanagement bij Thule. “Het nieuwe ontwerp verbetert de aerodynamische prestaties van Thule Motion 3 zonder in te boeten aan opslagcapaciteit.”

Thule motion 3 dakkoffer
Thule motion 3 dakkoffer

Accessoires voor de Thule Motion 3 dakkoffer

Voor de Thule Motion 3 is ook een aantal nieuwe accessoires beschikbaar, zoals de Thule GoPack-duffeltassen waarmee je je dakkoffer optimaal kunt beladen. En moet je de koffer in het donker in- of uitpakken? Dan heb je ongetwijfeld baat bij de led-lamp die automatisch in- en uitschakelt bij het openen en sluiten van de dakkoffer.

De Thule Motion 3 dakkoffer is verkrijgbaar in zeven verschillende maten en uitvoeringen. De prijzen liggen tussen de 699,95 en 999,95 euro. Klik voor meer informatie op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!