Thule Chasm tassen

Thule Chasm tassen voor korte én lange kampeertrips

Martine van Kuler

Thule ken je waarschijnlijk van de dakkoffers en fietsendragers, maar het Zweedse merk maakt meer producten die praktisch zijn tijdens een vakantie. De Thule Chasm tassen bijvoorbeeld zijn hartstikke handig om je bagage in te vervoeren tijdens korte uitstapjes of meerdaagse avonturen. En ze zien er nog hip uit ook.

De weerbestendige Thule Chasm tassen zijn er in zes verschillende maten, de kleinste heeft een inhoud van 21-30 liter en in de grootste past 121-130 liter. Dus of je een nacht, een weekend of langer weggaat, er is altijd wel een tas waar jouw bagage in past.

Thule Chasm tassen in drie varianten

De Thule Chasm collectie bestaat uit rugzakken, duffeltassen – die je zowel als reistas en als rugzak kunt gebruiken – en trolley’s. Door de afneembare rugzakriemen, brede openingen, grote handvatten en makkelijk toegankelijke zakken zijn ze handig in gebruik.

De Thule Chasm tassen zijn er in verschillende natuurlijke kleuren, waaronder pond gray, golden brown, zwart en olivine (dat wij gewoon groen noemen).

Thule Chasm tassen
Thule Chasm tassen

Gerecyclede materialen

Thule heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De tassen zijn dan ook volledig gemaakt van gerecyclede materialen. Om te voorkomen dat je spullen nat worden zijn de tassen voorzien van een waterbestendige coating. Deze is geheel PFAS-vrij, dus het milieu wordt niet belast met schadelijke chemicaliën.

De Thule Chasm zijn verkrijgbaar vanaf 129,95 euro, dit betreft een rugzak met een inhoud van 26 liter. De duurste tas uit de collectie is de trolley. Deze heeft een inhoud van 110 liter en kost 339,95 euro. Meer weten of bestellen? Klik op onderstaande button.

Ook leuk: Thule Outset trekhaaktent.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!