Discreet over de camping met de Thetford Cassette Carry Bag

Martine van Kuler

Vind jij het gênant om met je toiletcassette gezien te worden? Dan is de Thetford Cassette Carry Bag misschien wel iets voor jou. In deze handige draagtas kun je je toiletje discreet vervoeren. Ook een eventuele reservetank en een mobiele vuilwatertank kun je erin opbergen.

Uit cijfers van de European Caravan Federation (ECF) blijkt dat er in Europa ruim zes miljoen campers en caravans geregistreerd zijn. Wat betreft het sanitair heeft Thetford een marktaandeel van meer dan 95%, dus je begrijpt dat er heel wat Thetford-toiletcassettes op de markt zijn. Veel kampeerders hebben zelfs nog een reserve-exemplaar. Op hun verzoek ontwikkelde Thetford de Cassette Carry Bag. Hiermee is het niet langer nodig de reserve-cassettetank in de originele kartonnen doos te bewaren.

Thetford Cassette Carry Bag
Thetford Cassette Carry Bag

Thetford Cassette Carry Bag in twee formaten

De nieuwe tas is geheel in lijn met eerder geïntroduceerde Porta Potti Carry Bag. Zo is ook de tas voor de toiletcassette gemaakt van sterk PVC. Tevens heeft hij een goede rits en twee stevige draaghengsels. Het materiaal aan de binnenkant is glad afgewerkt en daardoor makkelijk te reinigen. Is een lapje erdoorheen niet genoeg, dan kan de tas altijd nog in de wasmachine. Hij is wasbaar tot veertig graden. Wel zo fris! Niet iedere Thetford toiletcassette is even groot, daarom komt de tas er in twee verschillende formaten: een voor de kleinere tanks (C200/C220/C260) en een voor de grotere tanks (C234/C400/C500). De Thetford Cassette Carry Bag is verkrijgbaar vanaf seizoen 2023. Hoeveel hij gaat kosten is ons op dit moment nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!